Ferry Santa Teresa Gallura - Bonifacio

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3-overtochten dagelijks
  50 min
  Geef prijs aan
 • onregelmatige overtochten
  20 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Santa Teresa Gallura naar Bonifacio verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Santa Teresa Gallura - Bonifacio ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Santa Teresa Gallura naar Bonifacio route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Santa Teresa Gallura naar Bonifacio reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Santa Teresa Gallura - Bonifacio is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 31 Jul 2019
  Prima organisatie, veilige reis.
  • Check in enz gaat heel eenvoudig. Reis zelf is prima te doen. Kan het iedereen aanraden. Je moet 90 minuten van tevoren aanwezig zijn. In werkelijkheid is 30 minuten genoeg. Dat zouden ze beter kunnen communiceren.

   Beoordeling door MICHEL

 • 20 Oct 2014
  Korte overtocht
  • Wij hadden gereserveerd voor deze overtocht, maar voor deze boot was dar (in september) niet nodig. Gewoon een kaartje kopen bij her loket in de haven was ook nog prima mogelijk. Te vergelijken met een veerboot naar een Waddeneiland. De hele reis op het dek verbleven, dus ik heb geen idee van catering of personeel aan boord.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen