Ferry Santa Teresa Gallura - Bonifacio

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 3-overtochten dagelijks
  50 min
  Geef prijs aan

De Santa Teresa Gallura - Bonifacio veerdienst verbindt Italie met Corsica en wordt momenteel aangeboden door Moby Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Santa Teresa Gallura - Bonifacio, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Italie naar Corsica te krijgen voor de beste prijs:

 • Golfo Aranci - Porto Vecchio
 • Porto Torres - Ajaccio
 • Porto Torres - Porto Vecchio
 • Porto Torres - Propriano

Boek een ferry van Santa Teresa Gallura naar Bonifacio met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Santa Teresa Gallura. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Santa Teresa Gallura naar Bonifacio vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Santa Teresa Gallura naar Bonifacio, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Santa Teresa Gallura naar Bonifacio, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Bonifacio

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Santa Teresa Gallura naar Bonifacio. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Santa Teresa Gallura naar Bonifacio is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Santa Teresa Gallura - Bonifacio prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Santa Teresa Gallura naar Bonifacio verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Santa Teresa Gallura - Bonifacio ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Santa Teresa Gallura naar Bonifacio route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Santa Teresa Gallura naar Bonifacio reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Santa Teresa Gallura - Bonifacio is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 31 Jul 2019
  Prima organisatie, veilige reis.
  • Check in enz gaat heel eenvoudig. Reis zelf is prima te doen. Kan het iedereen aanraden. Je moet 90 minuten van tevoren aanwezig zijn. In werkelijkheid is 30 minuten genoeg. Dat zouden ze beter kunnen communiceren.

   Beoordeling door MICHEL

 • 20 Oct 2014
  Korte overtocht
  • Wij hadden gereserveerd voor deze overtocht, maar voor deze boot was dar (in september) niet nodig. Gewoon een kaartje kopen bij her loket in de haven was ook nog prima mogelijk. Te vergelijken met een veerboot naar een Waddeneiland. De hele reis op het dek verbleven, dus ik heb geen idee van catering of personeel aan boord.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen