Ferry Santorini - Mykonos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  1 uur 35 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Santorini naar Mykonos verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Santorini - Mykonos ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Santorini naar Mykonos route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Santorini naar Mykonos reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Santorini - Mykonos is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 09 Jun 2017
  Snel en comfortabel
  • Trip van Santorini naar Mykonos. Boarding op Santorini wat chaotisch. Niet helemaal duidelijk wie waarop stond te wachten. Na boarden zeer comfortabel en snel vervoer met prachtige vergezichten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

   Beoordeling door Anon

 • 14 Oct 2016
  Snel en comfortabel
  • De reis was prima. Snel en comfortabel.

   Beoordeling door Anon

 • 16 Jul 2015
  Van boot gewisseld en uren vertraging
  • Bij aankomst heeft een medewerker van Sea Jets ons omgeboekt naar een boot die anderhalf uur later zou vertrekken, alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Vervolgens hebben we op deze boot nog een paar uur extra moeten wachten vanwege vertraging, kortom ik had me mijn eerste dag op Mykonos anders voorgesteld.

   Beoordeling door Anouk Boer

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen