Ferry Santorini - Naxos

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  2 uur
  Geef prijs aan
 • 2-overtochten dagelijks
  1 uur 15 min
  Geef prijs aan

De Santorini - Naxos veerdienst is een binnenlandse route in Cycladen die momenteel wordt aangeboden door 4 veermaatschappijen:

 • Blue Star Ferries
 • Golden Star Ferries
 • Hellenic Seaways
 • Sea Jets

Boek een ferry van Santorini naar Naxos met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Santorini. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Santorini naar Naxos vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Santorini naar Naxos, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Santorini naar Naxos, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Naxos

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Santorini naar Naxos. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Santorini naar Naxos is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Santorini - Naxos prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Santorini naar Naxos verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Santorini - Naxos ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Santorini naar Naxos route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Santorini naar Naxos reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Santorini - Naxos is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 31 May 2019
  Van Santorini naar Naxos
  • Vertrokken met enige vertraging.

   Beoordeling door Anon

 • 01 Oct 2017
  Per boot van Santorini naar Naxos
  • Het comfort op de boot is minimaal maar meer kun je niet verwachten voor de prijs. Een groot nadeel is het zelf wegzetten en weer ophalen van de bagage op het autodek. Was een chaos. Waar meestal sprake is van een bagagewagen vóór het opstappen is dit hier niet het geval. De procedure voor de bagage kan en moet veel beter.

   Beoordeling door Ruud en Jantien van der Haring

 • 29 Jul 2016
  alles was goed geregeld
  • Konden de ticket ophalen bij het kantoor van de ferry

   Beoordeling door bettina klink

 • 28 May 2016
  Tevreden
  • Op de 2 u durende overzet viel niets aan te merken.

   Beoordeling door Rita

 • 20 Aug 2014
  Mooie reis
  • De boot was een uur te laat waardoor de meeste mensen in de brandende zon moesten wachten. Wij hebben onze tijd uitgezeten op een terras maar dat was echt wel een minpunt. Toen de boot leeg was moest er heel snel ingeladen worden en zag je mensen echt rennen voor hun plekje. Wij hadden bussiness seats geboekt en dus altijd wel plek. Ik word heel snel zeeziek maar vond de reis heel relaxed en snel voorbij gaan.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen