Ferry Sassnitz - Ronne

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek een ferry van Sassnitz naar Ronne met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Sassnitz. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Sassnitz naar Ronne vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Sassnitz naar Ronne, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Sassnitz naar Ronne, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ronne

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Sassnitz naar Ronne. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Sassnitz naar Ronne is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Sassnitz naar Ronne verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Sassnitz - Ronne ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Sassnitz naar Ronne route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Sassnitz naar Ronne reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Sassnitz - Ronne is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 19 Oct 2016
  Matig.
  • Het wachten op de boot in Sassnitz was slecht geregeld. Nergens kon je een kop koffie drinken of een broodje eten. Gewoon heeeel matig.

   Beoordeling door Henk

 • 15 Oct 2016
  Aangename reizen met Bornholmer Faergen.
  • Reizen met Bornholmer Faergen was aangenaam. Het was een ruime boot met mooie ruimtes én dekken, vriendelijk personeel. Alleen bij het inchecken in de haven van Sassnitz was het even zoeken en de warme gerechten van het buffet aan boord waren lekker maar wat koud. Voor ons waren dat echter slechts kleine minpuntjes. Kortom, een aanrader!

   Beoordeling door Anon

 • 30 Jun 2016
  begin vakantie op zee
  • geen

   Beoordeling door Anon

 • 14 Jun 2016
  vlotte overtocht maar balen dat bijna alle lekkere stoelen waren gereserveerd
  • met name de terugreis waren alle mooie zitplaatsen gereserveerd en kon je alleen plaatsnemen op de eetstoeltjes bij het restauratuegedeelte. Raar, want een deel van de stoelen is uiteindelijk niemand gaan zitten. Ik miste een lift. Zelf nog redelijk kunnen traplopen,maar zag nogal wat oude mensen worstelend naar boven komen

   Beoordeling door Marga

 • 30 Apr 2015
  voorbereiding
  • de juiste adresgegevens waren niet op het boekingsform vermeldt. Heb 2x met UK moeten bellen voor het juiste adres!

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen