Ferry Sassnitz - Trelleborg

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  4 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Sassnitz - Trelleborg veerdienst verbindt Duitsland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door Stena Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Sassnitz - Trelleborg, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Duitsland naar Zweden te krijgen voor de beste prijs:

 • Kiel - Göteborg
 • Rostock - Trelleborg
 • Travemunde - Malmö
 • Travemunde - Trelleborg

Boek een ferry van Sassnitz naar Trelleborg met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Sassnitz. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Sassnitz naar Trelleborg vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Sassnitz naar Trelleborg, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Sassnitz naar Trelleborg, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Trelleborg

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Sassnitz naar Trelleborg. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Sassnitz naar Trelleborg is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Sassnitz - Trelleborg prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Sassnitz naar Trelleborg verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Sassnitz - Trelleborg ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Sassnitz naar Trelleborg route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Sassnitz naar Trelleborg reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Sassnitz - Trelleborg is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 12 Sep 2019
  Snelle efficiente comfortabele overtocht
  • Ga zo verder

   Beoordeling door Anon

 • 19 Jun 2019
  Goede overtocht
  • Mooie overtocht langs de krijtrotsen van Rügen, duurt vier uur om in Zweden te zijn.

   Beoordeling door Anon

 • 05 Jun 2019
  prima
  • Treindek is lastig voor auto en caravan

   Beoordeling door Jaap

 • 05 Jun 2016
  Overtocht
  • Het was een boot waar je goed kon vervelen. De winkel was minimaal. Er waren te weinig zitplaatsen, veel mensen zaten op de grond. Het op- en afrijden van de boot nam veel tijd in beslag.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen