Ferry Savona - Tanger Med

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 1 overtochten per week
  24 uur 30 min

Alternatieve Routes

De Savona - Tanger Med veerdienst verbindt Italie met Marokko en wordt momenteel aangeboden door Grimaldi Lines.

Boek een ferry van Savona naar Tanger Med met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Savona. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Savona naar Tanger Med vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Savona naar Tanger Med, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Savona naar Tanger Med, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Tanger Med

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Savona naar Tanger Med. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Savona naar Tanger Med is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Savona naar Tanger Med verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Savona - Tanger Med ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Savona naar Tanger Med route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Savona naar Tanger Med reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Savona - Tanger Med is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 24 Aug 2019
  Savona-Tanger in de zomer
  • Een prettige manier om te reizen. Helaas duurde het uitchecken op de heenreis en terugreis zo lang, mede door vertraging in Barcelona, dat we nieuwe hotelovernachtingen moesten zoeken. De bemanning en het cateringpersoneel zijn vriendelijk en behulpzaam.

   Beoordeling door BEATRICE KOOIJ

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen