Ferry Southampton - Cowes East

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 21-overtochten dagelijks
  1 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Southampton - Cowes East veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Eiland van Wight en wordt momenteel aangeboden door Red Funnel. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Southampton - Cowes East, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Eiland van Wight te krijgen voor de beste prijs:

 • Lymington - Yarmouth
 • Portsmouth - Fishbourne
 • Portsmouth - Ryde
 • Portsmouth Harbour - Ryde
 • Southsea - Ryde

Boek een ferry van Southampton naar Cowes East met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Southampton. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Southampton naar Cowes East vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Southampton naar Cowes East, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Southampton naar Cowes East, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Cowes East

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Southampton naar Cowes East. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Southampton naar Cowes East is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Southampton - Cowes East prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Southampton naar Cowes East verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Southampton - Cowes East ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Southampton naar Cowes East route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Southampton naar Cowes East reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Southampton - Cowes East is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 01 Aug 2018
  Ferry naar Isle of Wight
  • We hebben gebruik gemaakt van de ferry van Red Funnel om naar Isle of Wight te gaan. De check in en de vaart verliepen zeer voorspoedig. Er zijn voldoende faciliteiten om de reis van een uur door te komen. We zijn dan ook zeer tevreden!

   Beoordeling door Maurice van Aanholt

 • 27 Sep 2016
  Prettig verblijf op Isle of White
  • Een prettige tocht naar een prettig en mooi eiland!

   Beoordeling door Leij

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen