Ferry St Malo - Jersey

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 4 overtochten per week
  1 uur 25 min
  Geef prijs aan

De St Malo - Jersey veerdienst verbindt Frankrijk met Kanaaleilanden en wordt momenteel aangeboden door Condor Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor St Malo - Jersey, zullen we ook resultaten weergeven voor Carteret - Jersey en Granville - Jersey om u op het beste moment van Frankrijk naar Kanaaleilanden te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van St Malo naar Jersey met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met St Malo. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor St Malo naar Jersey vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit St Malo naar Jersey, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op St Malo naar Jersey, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Jersey

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit St Malo naar Jersey. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via St Malo naar Jersey is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope St Malo - Jersey prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor St Malo naar Jersey verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor St Malo - Jersey ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de St Malo naar Jersey route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw St Malo naar Jersey reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

St Malo - Jersey is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 08 Oct 2017
  Storm op zee
  • Ik vind de reis prijzig. Bij de terugreis moesten we 3u wachten wegens storm. Bijgevolg kwam ik in mijn hotel in St Malo aan om 2u 's nachts ...

   Beoordeling door Anon

 • 26 May 2015
  Familie bezoek
  • Voor familie bezoek per ferry naar Jersey gereisd. Prima verlopen. Inchecken/boarden gaat razensnel en prima!

   Beoordeling door

 • 18 Aug 2014
  dagtocht
  • Costa koffie aan boord. Geen bijzonderheden tov andere veerdiensten qua onboard. Inchecken ging vlot, maar wel piekmoment. Op terugweg was het chaotisch in te warme wachtruimte. We konden niet terecht op de parkeerplaats en moesten elders voor hoger tarief gaan staan. CF neemt hier geen verantwoordelijkheid voor, wat niet klantvriendelijk is.

   Beoordeling door Anon

 • 14 Aug 2014
  Dagje Jersey
  • Een leuk eiland, wij hebben een dag rond gereden. Leuke strandjes en niet al te duur. Links rijden is prima te doen.

   Beoordeling door Arnold

 • 30 Aug 2012
  Als 'ie gaat, gaat 'ie als een speer
  • Ofschoon het inchecken op de terugreis erg lang duurde, is de overtocht snel voorbij. Met de TomTom in de hand raasden we met 67/68 km comfortabel over het water.

   Beoordeling door 67/68

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen