Ferry St Malo - Portsmouth

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 4 overtochten per week
  8 uur 50 min

Alternatieve Routes

De St Malo - Portsmouth veerdienst verbindt Frankrijk met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door Brittany Ferries.

Boek een ferry van St Malo naar Portsmouth met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met St Malo. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor St Malo naar Portsmouth vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit St Malo naar Portsmouth, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op St Malo naar Portsmouth, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Portsmouth

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit St Malo naar Portsmouth. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via St Malo naar Portsmouth is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor St Malo naar Portsmouth verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor St Malo - Portsmouth ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de St Malo naar Portsmouth route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw St Malo naar Portsmouth reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

St Malo - Portsmouth is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 26 Aug 2016
  Korte cruise
  • Er zijn snellere manieren om van Frankrijk naar Groot Brittannie te komen, maar we kozen voor deze lange route vanwege het passeren van Yersey en Guernsey. Helaas was het op volle zee niet helder. Niettemin een mooie tocht dankzij de havens van St Malo en Portsmouth.

   Beoordeling door Leo Maathuis

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen