Ferry Stavanger - Hirtshals

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  11 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Stavanger - Hirtshals veerdienst verbindt Noorwegen met Denemarken en wordt momenteel aangeboden door Fjord Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Stavanger - Hirtshals, zullen we ook resultaten weergeven voor 5 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Noorwegen naar Denemarken te krijgen voor de beste prijs:

 • Bergen - Hirtshals
 • Kristiansand - Hirtshals
 • Langesund - Hirtshals
 • Larvik - Hirtshals
 • Oslo - Frederikshavn

Boek een ferry van Stavanger naar Hirtshals met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Stavanger. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Stavanger naar Hirtshals vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Stavanger naar Hirtshals, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Stavanger naar Hirtshals, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Hirtshals

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Stavanger naar Hirtshals. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Stavanger naar Hirtshals is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Stavanger - Hirtshals prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Stavanger naar Hirtshals verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Stavanger - Hirtshals ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Stavanger naar Hirtshals route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Stavanger naar Hirtshals reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Stavanger - Hirtshals is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 24 Aug 2019
  prima overtocht
  • Het schip verliet de haven van Stavanger anderhalf uur later dan was aangegeven bij de reservering. Daardoor dachten we dat we ook anderhalf uur later zouden arriveren in Hirshals, en hielden dus rekening met een aankomst om 9.00 uur. Het zou fijn zijn als de informatie over de gewijzigde vertrektijd ook vergezeld gaat met het melden van de aankomsttijd in Hirtshals. Anderhalf uur later vertrekken, geeft dus geen verschil in aankomsttijd! Laat dat de mensen weten, dan zetten ze de wekker eerder, nu werden we gewekt door het omroepen van personeel om half 7 en vonden het jammer dat we nog maar een uur hadden voor aankomst. Daardoor was er voor ons te weinig tijd om ook nog te ontbijten op het schip.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen