Ferry Stockholm - Mariehamn

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2-overtochten dagelijks
  6 uur 25 min
  Geef prijs aan
 • 2-overtochten dagelijks
  5 uur 25 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Stockholm - Mariehamn veerdienst verbindt Zweden met Finland en wordt momenteel aangeboden door Tallink Silja en Viking Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Stockholm - Mariehamn, zullen we ook resultaten weergeven voor Kapellskar - Mariehamn om u op het beste moment van Zweden naar Finland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Stockholm naar Mariehamn met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Stockholm. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Stockholm naar Mariehamn vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Stockholm naar Mariehamn, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Stockholm naar Mariehamn, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Mariehamn

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Stockholm naar Mariehamn. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Stockholm naar Mariehamn is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Stockholm naar Mariehamn verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Stockholm - Mariehamn ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Stockholm naar Mariehamn route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Stockholm naar Mariehamn reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Stockholm - Mariehamn is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 18 Sep 2014
  Mooie reis, maar..........
  • Twee opmerkingen: 1. de argeloze reiziger (zoals ondergetekende) is zich er niet van bewust, dat de stop in de haven van Mariehamn hooguit slechts neerkomt op 15 minuten. In mijn geval was het gevolg, dat ik na het maken (op het bovenste dek) van foto's van het aanleggen, ik vervolgens op zoek ging naar mijn koffer in de locker en daarna - speurend - naar de uitgang. Dat alles nam meer tijd in beslag dan toegestaan, want op zoek naar de uitgang zag ik door een raam naar buiten kijkend tot mijn verbijstering dat de ferry alweer koers zette naar open zee....! .Aldus ben ik, nogal gefrustreerd, tot diep in de nacht bezig geweest om eerst van Øland naar Turku te varen, vervolgens van Turku weer naar de oostkant van ØLand, daar met een bus naar Mariehamn om eindelijk om 3 uur in de morgen mijn hotel aldaar te bereiken.... Probleem is dus: door gebrek aan ervaring weet je niets van die korte stoptijd in Mariehamn; mede door al die rumoerende medepassagiers versta je niet wat door de luidsprekers wordt omgeroepen en aldus loop je de kans mis om op tijd van boord te gaan en zit je met de gebakken peren... Een betere voorlichting (b.v. via een flyer) op dit punt lijkt geen overbodige luxe..... 2. tijdens de bootreis heerst overal herrie en lopen passagiers voortdurend heen en weer. De stilte-ruimtes zijn er wel, maar hebben veel te weinig capaciteit: alle plaatsten blijken constant bezet. Aandacht voor ook dit punt lijkt van belang, want er blijken nog steeds mensen te zijn (zoals ondergetekende) die rust willen, ongestoord een boek willen lezen, enz.

   Beoordeling door Johan Adalbert Gerar Schwartz

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen