Ferry Tallinn - Stockholm

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  16 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Tallinn - Stockholm veerdienst verbindt Estland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door Tallink Silja. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Tallinn - Stockholm, zullen we ook resultaten weergeven voor Paldiski - Kapellskar om u op het beste moment van Estland naar Zweden te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Tallinn naar Stockholm met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Tallinn. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Tallinn naar Stockholm vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Tallinn naar Stockholm, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Tallinn naar Stockholm, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Stockholm

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Tallinn naar Stockholm. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Tallinn naar Stockholm is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Tallinn naar Stockholm verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Tallinn - Stockholm ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Tallinn naar Stockholm route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Tallinn naar Stockholm reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Tallinn - Stockholm is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 30 Jul 2019
  Ferry Tallinn-Stockholm
  • Reis is rustig verlopen. Laatste stuk prachtig uitzicht op Zweedse eilanden.

   Beoordeling door Anon

 • 25 Jul 2019
  Een waar genoegen
  • Plezierige reis op een prachtig schip. Goede service. Ook de boeking verliep soepel, correct en prettig.

   Beoordeling door GERARD HEIDA

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen