Ferry Tanger Med - Algeciras

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7-overtochten dagelijks
  30 min
  Geef prijs aan
 • 3-overtochten dagelijks
  30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Tanger Med naar Algeciras verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Tanger Med - Algeciras ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Tanger Med naar Algeciras route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Tanger Med naar Algeciras reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Tanger Med - Algeciras is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Recensies

 • 14 Aug 2019
  Ok
  • Alles ok

   Beoordeling door RACHID AHAJJAM

 • 18 Sep 2016
  Prima reis
  • Het inchecken ging heel vlot. We hebben niet lang moeten wachten. Vriendelijk personeel, netheid en lekker eten.

   Beoordeling door Aimad

 • 01 Sep 2014
  mijn overtocht in 2014
  • De haven van tanger med is onmarokkaans goed. Het was h oe geregeld tot aan de boot. Alleen jammer weer die Marokkaanse timing. Bijna twee uur te laat vertrokken. Ik heb bij vliegtuig in Malaga bijna gemist. Verder was de Spaanse boot zoals gewoonlijk vies. De toiletten waren verstopt en smerig.

   Beoordeling door Aziz

 • 08 Nov 2012
  Tanger Med ligt ruim 45 km verder dan Tanger
  • Transmediterranea vaart met betrouwbare schepen. Douane controle is uiterst intensief, met name vanuit Marokko naar Spanje. Het personeel is aardig. Verradelijk is de vertrekhaven, die Tanger Med heet, maar NIET in Tanger ligt. We kwamen er in pas Tanger achter en hadden nog net de tijd om 45 km naar het oosten te rijden, om de ferry niet te missen. Dit moet helderder worden aangegeven. De overtocht duurde overigens een uur langer dan medegedeeld.

   Beoordeling door Schepen zijn prima. Voorlichting moet beter.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen