Ferry Tanger Med - Algeciras

 • Ferry Tanger Med - Algeciras
  Ferry Tanger Med - Algeciras

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Ferry Tanger Med - Algeciras
  Ferry Tanger Med - Algeciras

  Boek goedkoop en snel een Ferry Tanger Med - Algeciras bij AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en hebben een speciaal callcenter die u graag verder helpt

Tanger Med naar Algeciras veerboten. Veerboten, tijden en prijzen vergelijken

 • 6-overtochten dagelijks
  30 min
  Verder
 • 5-overtochten dagelijks
  1 uur 30 min
  Verder

De Tanger Med naar Algeciras veerdienst verbindt Marokko met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen - AML, Balearia, FRS, Inter Shipping en Trasmediterranea. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Tanger Med naar Algeciras, zullen we ook resultaten weergeven voor Tanger Ville - Tarifa om u op het beste moment van Marokko naar Spanje te krijgen voor de beste prijs.

De gemiddelde prijs die klanten onlangs hebben gevonden voor Tanger Med naar Algeciras is 189 van FRS.

Boek een ferry van Tanger Med naar Algeciras met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Tanger Med. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Tanger Med naar Algeciras vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Tanger Med naar Algeciras, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Tanger Med naar Algeciras, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Algeciras

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Tanger Med naar Algeciras. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Tanger Med naar Algeciras is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor Tanger Med naar Algeciras verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Tanger Med - Algeciras ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Tanger Med naar Algeciras route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Tanger Med naar Algeciras reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Tanger Med - Algeciras is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

3 van de 5 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Alternatieve Routes

Recensies

 • 18 Sep 2016
  Prima reis
  • Het inchecken ging heel vlot. We hebben niet lang moeten wachten. Vriendelijk personeel, netheid en lekker eten.

   Beoordeling door Aimad

 • 01 Sep 2014
  mijn overtocht in 2014
  • De haven van tanger med is onmarokkaans goed. Het was h oe geregeld tot aan de boot. Alleen jammer weer die Marokkaanse timing. Bijna twee uur te laat vertrokken. Ik heb bij vliegtuig in Malaga bijna gemist. Verder was de Spaanse boot zoals gewoonlijk vies. De toiletten waren verstopt en smerig.

   Beoordeling door Aziz

 • 08 Nov 2012
  Tanger Med ligt ruim 45 km verder dan Tanger
  • Transmediterranea vaart met betrouwbare schepen. Douane controle is uiterst intensief, met name vanuit Marokko naar Spanje. Het personeel is aardig. Verradelijk is de vertrekhaven, die Tanger Med heet, maar NIET in Tanger ligt. We kwamen er in pas Tanger achter en hadden nog net de tijd om 45 km naar het oosten te rijden, om de ferry niet te missen. Dit moet helderder worden aangegeven. De overtocht duurde overigens een uur langer dan medegedeeld.

   Beoordeling door Schepen zijn prima. Voorlichting moet beter.