Ferry Tanger Med - Barcelona

kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  29 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • 1 overtochten per week
  27 uur
  Geef prijs aan

Goedkope Tanger Med - Barcelona prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Hoe de beste prijs te vinden voor Tanger Med naar Barcelona verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Tanger Med - Barcelona ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Tanger Med naar Barcelona route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Tanger Med naar Barcelona reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Tanger Med - Barcelona is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Recensies

 • 24 Aug 2016
  Goed
  • We zijn zeer tevreden over het algemeen reis

   Beoordeling door Driss

 • 27 Sep 2012
  Reiziger
  • er waren geen Faciliteiten aan boord en voor de kinderen helemaal niet, dit was een grote teleurstelling, ook was de boot niet schoon op het dek waren weinig stoelen om te zitten, als er stoelen waren dan waren ze vies of stuk. De boot mag wel wat opgeknapt worden het zag er armoedig uit. bij de douane in Marokko moesten we erg lang in de hete zon wachten met kind, voor paspoortcontrole de boot vertrok daardoor ook veel later dan gepland. verder zijn de medewerkers van de boot erg vriendelijk en werden we goed geholpen

   Beoordeling door Reiziger

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen