Ferry Tanger Med - Barcelona

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  29 uur 15 min
  Geef prijs aan
 • 1 overtochten per week
  27 uur
  Geef prijs aan

De Tanger Med naar Barcelona veerdienst verbindt Marokko met Spanje en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen - Grandi Navi Veloci en Grimaldi Lines.

Boek een ferry van Tanger Med naar Barcelona met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Tanger Med. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Tanger Med naar Barcelona vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Tanger Med naar Barcelona, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Tanger Med naar Barcelona, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Barcelona

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Tanger Med naar Barcelona. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Tanger Med naar Barcelona is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Tanger Med - Barcelona prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Tanger Med naar Barcelona verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Tanger Med - Barcelona ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Tanger Med naar Barcelona route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Tanger Med naar Barcelona reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Tanger Med - Barcelona is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Recensies

 • 24 Aug 2016
  Goed
  • We zijn zeer tevreden over het algemeen reis

   Beoordeling door Driss

 • 27 Sep 2012
  Reiziger
  • er waren geen Faciliteiten aan boord en voor de kinderen helemaal niet, dit was een grote teleurstelling, ook was de boot niet schoon op het dek waren weinig stoelen om te zitten, als er stoelen waren dan waren ze vies of stuk. De boot mag wel wat opgeknapt worden het zag er armoedig uit. bij de douane in Marokko moesten we erg lang in de hete zon wachten met kind, voor paspoortcontrole de boot vertrok daardoor ook veel later dan gepland. verder zijn de medewerkers van de boot erg vriendelijk en werden we goed geholpen

   Beoordeling door Reiziger

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen