Ferry Tanger Med - Genua

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  25 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Tanger Med - Genua veerdienst verbindt Marokko met Italie en wordt momenteel aangeboden door Grandi Navi Veloci. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Tanger Med - Genua, zullen we ook resultaten weergeven voor Tanger Med - Savona om u op het beste moment van Marokko naar Italie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Tanger Med naar Genua met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Tanger Med. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Tanger Med naar Genua vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Tanger Med naar Genua, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Tanger Med naar Genua, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Genua

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Tanger Med naar Genua. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Tanger Med naar Genua is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Tanger Med - Genua prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Tanger Med naar Genua verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Tanger Med - Genua ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Tanger Med naar Genua route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Tanger Med naar Genua reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Tanger Med - Genua is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 02 Feb 2019
  redelijk oke
  • hut is prima,goed matras. Catering laat te wensen over. Zelfservice Restaurant gaat pas om 20.00 open en dan staat er zon grote rij dat je daar geen zin in hebt. Dan maar naar het gewone restaurant, en daar liggen de prijs kwaliteit verhouding nogal behoorlijk uit elkaar.

   Beoordeling door DRIJFHOUT

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen