Ferry Tanger Med - Sète

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  40 uur 15 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

 • 1 overtochten per week
  36 uur 45 min
  Geef prijs aan

De Tanger Med - Sète veerdienst verbindt Marokko met Frankrijk en wordt momenteel aangeboden door Grandi Navi Veloci. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Tanger Med - Sète, zullen we ook resultaten weergeven voor Nador - Sète om u op het beste moment van Marokko naar Frankrijk te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Tanger Med naar Sète met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Tanger Med. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Tanger Med naar Sète vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Tanger Med naar Sète, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Tanger Med naar Sète, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Sète

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Tanger Med naar Sète. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Tanger Med naar Sète is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Tanger Med - Sète prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Tanger Med naar Sète verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Tanger Med - Sète ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Tanger Med naar Sète route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Tanger Med naar Sète reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Tanger Med - Sète is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 31 Dec 2019
  . . Sterk aanbevolen!
  • . Ik ben echt onder de indruk hoe het Italiaanse team van de G.N.V, reizigers behandelt bij elke reis van Tanger naar Sète en vice versa. . Kortom, nergens op het wateroppervlak van de wereld zul je een sympathiek, gul en sociaal team zoals dit ontmoeten!

   Beoordeling door ABDELLAH BEN SALAH

 • 14 Oct 2012
  Veel te duur.
  • Afgelopen Sept. van Sete naar Tanger Med,,voor deze overtocht ruim 1200 euro betaald,,was een Marrokaanse boot...geen faciliteiten ,vies, Italiaans personeel was vriendelijk,,,,kortom veel te duur betaald...Alles aan boord was dicht,geen vertier...op restaurant, en kiosk na,,weten van Zwitsers stel dat zij ook dit bedrag kwijt waren,,,,..eigenlijk misdadig,

   Beoordeling door rene telder

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen