Ferry Toulon - Ajaccio

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  6 uur 22 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Toulon - Ajaccio veerdienst verbindt Frankrijk met Corsica en wordt momenteel aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Toulon - Ajaccio, zullen we ook resultaten weergeven voor Marseille - Ajaccio en Nice - Ajaccio om u op het beste moment van Frankrijk naar Corsica te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Toulon naar Ajaccio met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Toulon. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Toulon naar Ajaccio vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Toulon naar Ajaccio, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Toulon naar Ajaccio, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Ajaccio

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Toulon naar Ajaccio. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Toulon naar Ajaccio is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Toulon - Ajaccio prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Toulon naar Ajaccio verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Toulon - Ajaccio ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Toulon naar Ajaccio route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Toulon naar Ajaccio reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Toulon - Ajaccio is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 21 Jul 2017
  Goede overtocht naar corsica
  • De overtocht naar Corsica was weer prima. De hut die we hadden was goed en de bedden waren ook goed. Het is heerlijk om na een hele dag te reizen van Nederland naar Toulon om dan lekker te slapen en dan uitgerust aan te komen op Corsica.

   Beoordeling door ALEX WOUTERS

 • 07 Jul 2016
  Informatievoorziening kan beter
  • Wij hadden de pech dat de boot waarmee wij zouden gaan defect was. Dat betekende in plaats van 8.00 uur weg pas om 17.00 vertrek. Kan gebeuren, maar de informatievoorziening van de maatschappij was nogal slecht zodat we lange tijd niet wisten wat er zou gaan gebeuren. Ook aan boord geen excuus of wat dan ook. Dat kan natuurlijk beter. Verder is de Ferry een prima vervoermiddel. Neem er en een hut bij want het is best een lange trip.

   Beoordeling door Hans

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen