Ferry Toulon - Porto Torres

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1 overtochten per week
  7 uur 55 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Toulon - Porto Torres veerdienst verbindt Frankrijk met Sardinie en wordt momenteel aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Toulon - Porto Torres, zullen we ook resultaten weergeven voor Marseille - Porto Torres en Nice - Golfo Aranci om u op het beste moment van Frankrijk naar Sardinie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Toulon naar Porto Torres met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Toulon. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Toulon naar Porto Torres vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Toulon naar Porto Torres, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Toulon naar Porto Torres, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Porto Torres

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Toulon naar Porto Torres. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Toulon naar Porto Torres is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Toulon - Porto Torres prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Toulon naar Porto Torres verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Toulon - Porto Torres ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Toulon naar Porto Torres route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Toulon naar Porto Torres reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Toulon - Porto Torres is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 27 Jun 2018
  Toulon-Sardinië en vise versa
  • In en uitscheppen liep heel gesmeerd. Prima organisatie. Omroep slecht te verstaan. Storend hoe mensen overal gaan liggen in bar en restaurant. Verder prima

   Beoordeling door Anon

 • 28 Sep 2017
  Inscheping en uitladen zeer correct en snel
  • Fijn schip om de dag overtocht te beleven

   Beoordeling door GEORGE THOONSEN

 • 24 Sep 2016
  Gewoon goed
  • Geen

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen