Ferry Travemunde - Helsinki

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  28 uur
  Geef prijs aan

De Travemunde - Helsinki veerdienst verbindt Duitsland met Finland en wordt momenteel aangeboden door Finnlines.

Boek een ferry van Travemunde naar Helsinki met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Travemunde. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Travemunde naar Helsinki vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Travemunde naar Helsinki, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Travemunde naar Helsinki, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Helsinki

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Travemunde naar Helsinki. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Travemunde naar Helsinki is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Travemunde - Helsinki prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Travemunde naar Helsinki verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Travemunde - Helsinki ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Travemunde naar Helsinki route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Travemunde naar Helsinki reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Travemunde - Helsinki is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 26 Apr 2019
  maaltijden
  • vergeleken met jaren geleden en andere aanbieders naar scandinavië is het eten fors minder qua smaak, zicht en verscheidenheid. Mogelijk tgv de monopolie positie?

   Beoordeling door Bakker

 • 12 Mar 2019
  Travemunde-Helsinki - Helsinki-Travemunde
  • Prima verblijf. Goede service. Ik had mijn slippers op de heenreis per ongeluk achter gelaten en Finnlines zorgde er voor dat ze klaar lagen op de terugreis.

   Beoordeling door Anon

 • 09 Feb 2017
  Fijne reis
  • Eten goed, maar op eerdere reizen meer aanbod en warmer. Personeel erg vriendelijk.

   Beoordeling door Janna

 • 02 Oct 2016
  Vakantie trip
  • Voor herhaling vatbaar.Een heerlijke ontspannen reis en een uitstekend buffet.

   Beoordeling door Familie Kamps

 • 20 Aug 2014
  goede reis
  • goede reis, wel lang, maar daar kan de organisatie niks aan doen natuurlijk. Lekker even in de sauna/jacuzzi of uitwaaien op het dek. Eten wel duur

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen