Ferry Trelleborg - Rostock

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2-overtochten dagelijks
  6 uur
  Geef prijs aan
 • 2-overtochten dagelijks
  5 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Trelleborg - Rostock veerdienst verbindt Zweden met Duitsland en wordt momenteel aangeboden door Stena Line en TT-Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Trelleborg - Rostock, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Zweden naar Duitsland te krijgen voor de beste prijs:

 • Göteborg - Kiel
 • Malmö - Travemunde
 • Trelleborg - Sassnitz
 • Trelleborg - Travemunde

Boek een ferry van Trelleborg naar Rostock met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Trelleborg. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Trelleborg naar Rostock vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Trelleborg naar Rostock, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Trelleborg naar Rostock, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Rostock

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Trelleborg naar Rostock. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Trelleborg naar Rostock is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Trelleborg - Rostock prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Trelleborg naar Rostock verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Trelleborg - Rostock ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Trelleborg naar Rostock route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Trelleborg naar Rostock reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Trelleborg - Rostock is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 25 Aug 2019
  met.huisdier incl hut
  • Alles netjes alleen 1.tip misschien de vloerbedekking vervangen door harde vloeren in de huisdieren hutten

   Beoordeling door Anon

 • 03 Aug 2019
  vakantie
  • geen

   Beoordeling door Anon

 • 24 Jun 2018
  Aangename overtocht
  • Prima alternatief tov auto rijden. lekker van je af kijken, vooral vlak langs de Deense kust was erg mooi

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen