Ferry Trelleborg - Sassnitz

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  4 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Trelleborg - Sassnitz veerdienst verbindt Zweden met Duitsland en wordt momenteel aangeboden door Stena Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Trelleborg - Sassnitz, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Zweden naar Duitsland te krijgen voor de beste prijs:

 • Göteborg - Kiel
 • Malmö - Travemunde
 • Trelleborg - Rostock
 • Trelleborg - Travemunde

Boek een ferry van TrelleborgS naar SassnitzD met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met TrelleborgS. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor TrelleborgS naar SassnitzD vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit TrelleborgS naar SassnitzD, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op TrelleborgS naar SassnitzD, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in SassnitzD

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit TrelleborgS naar SassnitzD. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via TrelleborgS naar SassnitzD is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Trelleborg - Sassnitz prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor TrelleborgS naar SassnitzD verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor TrelleborgS - SassnitzD ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de TrelleborgS naar SassnitzD route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw TrelleborgS naar SassnitzD reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

TrelleborgS - SassnitzD is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 12 Aug 2019
  Prima overtocht
  • Duidelijke incheck procedure, prima overtocht.

   Beoordeling door JOOST KERKVLIET

 • 15 Sep 2016
  prima overtocht
  • prima overtocht, genoeg mogelijkheden om lekker te zitten en te eten onderweg. Het inchecken en oprijden ging lekker snel en de boot vertrok op tijd

   Beoordeling door Wil

 • 30 Aug 2016
  ferryboot
  • Jammer dat er mensen aan boord komen en gelijk alle lekkere stoelen bezetten om er op te gaan liggen en hun tassen erop zetten, zodat er niemand bij kan zitten. Verder was alles prima

   Beoordeling door Anon

 • 07 Oct 2012
  Op doorreis van Zweden naar Duitsland.
  • Was de beste optie voor mijn door reis, in Binz had ik na mijn vakantie een appartement gehuurd. Afstand Sasnitz naar Binz was daardoor 10km.

   Beoordeling door N. van der Tuin

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen