Ferry Trelleborg - Sassnitz

kaart
 • TrelleborgS - SassnitzD
  TrelleborgS - SassnitzD

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • TrelleborgS - SassnitzD
  TrelleborgS - SassnitzD

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ophalen prijsopgave

Ferry Trelleborg - Sassnitz met Stena Line - Prijzen vanaf € 45

 • 1-overtochten dagelijks
  4 uur
  Geef prijs aan

De Trelleborg - Sassnitz veerdienst verbindt Zweden met Duitsland en wordt momenteel aangeboden door Stena Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Trelleborg - Sassnitz, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Zweden naar Duitsland te krijgen voor de beste prijs:

 • Göteborg - Kiel
 • Malmö - Travemunde
 • Trelleborg - Rostock
 • Trelleborg - Travemunde

Boek een ferry van TrelleborgS naar SassnitzD met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met TrelleborgS. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor TrelleborgS naar SassnitzD vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit TrelleborgS naar SassnitzD, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op TrelleborgS naar SassnitzD, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in SassnitzD

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit TrelleborgS naar SassnitzD. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via TrelleborgS naar SassnitzD is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Hoe de beste prijs te vinden voor TrelleborgS naar SassnitzD verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor TrelleborgS - SassnitzD ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de TrelleborgS naar SassnitzD route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw TrelleborgS naar SassnitzD reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

TrelleborgS - SassnitzD is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

3 van de 5 sterren gebaseerd op 6 beoordelingen

Recensies

 • 15 Sep 2016
  prima overtocht
  • prima overtocht, genoeg mogelijkheden om lekker te zitten en te eten onderweg. Het inchecken en oprijden ging lekker snel en de boot vertrok op tijd

   Beoordeling door Wil

 • 30 Aug 2016
  ferryboot
  • Jammer dat er mensen aan boord komen en gelijk alle lekkere stoelen bezetten om er op te gaan liggen en hun tassen erop zetten, zodat er niemand bij kan zitten. Verder was alles prima

   Beoordeling door Anon

 • 07 Oct 2012
  Op doorreis van Zweden naar Duitsland.
  • Was de beste optie voor mijn door reis, in Binz had ik na mijn vakantie een appartement gehuurd. Afstand Sasnitz naar Binz was daardoor 10km.

   Beoordeling door N. van der Tuin