Ferry Trelleborg - Travemunde

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 3-overtochten dagelijks
  7 uur
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Trelleborg - Travemunde veerdienst verbindt Zweden met Duitsland en wordt momenteel aangeboden door TT-Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Trelleborg - Travemunde, zullen we ook resultaten weergeven voor 4 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Zweden naar Duitsland te krijgen voor de beste prijs:

 • Göteborg - Kiel
 • Malmö - Travemunde
 • Trelleborg - Rostock
 • Trelleborg - Sassnitz

Boek een ferry van Trelleborg naar Travemunde met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Trelleborg. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Trelleborg naar Travemunde vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Trelleborg naar Travemunde, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Trelleborg naar Travemunde, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Travemunde

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Trelleborg naar Travemunde. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Trelleborg naar Travemunde is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Trelleborg - Travemunde prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Trelleborg naar Travemunde verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Trelleborg - Travemunde ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Trelleborg naar Travemunde route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Trelleborg naar Travemunde reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Trelleborg - Travemunde is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 24 Sep 2014
  Overtocht Trelleborg Travemunde
  • Een zeer relaxte manier om een heel stuk minder reistijd te hebben. Inchecken grandioos snel, kamertjes prima.

   Beoordeling door Anon

 • 27 Oct 2012
  TT-Line
  • De TT-Line is een fijne maatschappij om mee over te varen van en naar Zweden. Nette hutten, een goede douche en goed eten.

   Beoordeling door Rene van Ballegooijen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen