Ferry Turku - Stockholm

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  10 uur 35 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  9 uur 55 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Turku - Stockholm veerdienst verbindt Finland met Zweden en wordt momenteel aangeboden door Tallink Silja en Viking Line. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Turku - Stockholm, zullen we ook resultaten weergeven voor Helsinki - Stockholm en Naantali - Kapellskar om u op het beste moment van Finland naar Zweden te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Turku naar Stockholm met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Turku. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Turku naar Stockholm vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Turku naar Stockholm, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Turku naar Stockholm, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Stockholm

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Turku naar Stockholm. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Turku naar Stockholm is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Turku naar Stockholm verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Turku - Stockholm ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Turku naar Stockholm route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Turku naar Stockholm reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Turku - Stockholm is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 07 Aug 2019
  mini-cruise Turku-Stockholm
  • Dankzij het mooie weer een prachtige tocht door de schitterende scherenkust van Finland en Zweden.

   Beoordeling door Paul

 • 15 Jun 2017
  prima organisatie
  • Fijn personeel. Buffet was grandioos!

   Beoordeling door Rob Sablairolles

 • 24 Jun 2016
  Prima!
  • Net schip, vlotte check-in, frisse slaapcabine.

   Beoordeling door Anon

 • 27 May 2016
  Prima
  • Mooie hut, veel beter dan Tallink Silja. M.i. was dir een nieuwe boot, veel mooier dan T.S..

   Beoordeling door Anon

 • 04 Aug 2014
  Overtocht Finland Zweden
  • Absoluut perfecte overtocht. De prijs was inclusief privé hut voor mij alleen en hoefde niet te delen. Aardige bemanning en de uittocht langs de eilanden van Finland eind vd dag en het binnenvaren van Stockholm de volgende ochtend was spectaculair.

   Beoordeling door A. Brillenburg Wurth

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen