Ferry Valencia - Palma de Mallorca

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • 6 overtochten per week
  7 uur 40 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Valencia naar Palma de Mallorca verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Valencia - Palma de Mallorca ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Valencia naar Palma de Mallorca route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Valencia naar Palma de Mallorca reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Valencia - Palma de Mallorca is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 27 Jun 2018
  relaxed
  • Een hele plezierige vaart gehad. Alles was super geregeld, wij hadden een hut voor 4 personen met toilet. Ik zou het zo weer boeken, leuke ervaring.

   Beoordeling door Anon

 • 13 Jul 2015
  Vrachtboot
  • Balearia heeft de administratieve zaken goed op orde. Goede helpdesk en prima incheck. In Valencia zijn ze niet echt aan fietsen gewend. We moesten met fietsen in een soort stadsbus. In Palma pasten de fietsen niet in de bus en zijn we uiteindelijk lopend van boord gegaan. De vrachtboot was redelijk aftands en de prijs was zeker niet overeekomstig de kwaliteit.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen