Ferry Valencia - Palma de Mallorca

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 1-overtochten dagelijks
  7 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  7 uur 40 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Valencia - Palma de Mallorca veerdienst verbindt Spanje met Balearen en wordt momenteel aangeboden door Balearia en Trasmediterranea. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Valencia - Palma de Mallorca, zullen we ook resultaten weergeven voor Barcelona - Palma, Denia - Palma en Gandia - Palma de Mallorca om u op het beste moment van Spanje naar Balearen te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Valencia naar Palma de Mallorca met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Valencia. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Valencia naar Palma de Mallorca vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Valencia naar Palma de Mallorca, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Valencia naar Palma de Mallorca, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Palma de Mallorca

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Valencia naar Palma de Mallorca. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Valencia naar Palma de Mallorca is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Valencia - Palma de Mallorca prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Valencia naar Palma de Mallorca verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Valencia - Palma de Mallorca ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Valencia naar Palma de Mallorca route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Valencia naar Palma de Mallorca reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Valencia - Palma de Mallorca is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 27 Jun 2018
  relaxed
  • Een hele plezierige vaart gehad. Alles was super geregeld, wij hadden een hut voor 4 personen met toilet. Ik zou het zo weer boeken, leuke ervaring.

   Beoordeling door Anon

 • 13 Jul 2015
  Vrachtboot
  • Balearia heeft de administratieve zaken goed op orde. Goede helpdesk en prima incheck. In Valencia zijn ze niet echt aan fietsen gewend. We moesten met fietsen in een soort stadsbus. In Palma pasten de fietsen niet in de bus en zijn we uiteindelijk lopend van boord gegaan. De vrachtboot was redelijk aftands en de prijs was zeker niet overeekomstig de kwaliteit.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen