Ferry Venetië - Igoemenitsa

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  26 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 2 overtochten per week
  25 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Venetië - Igoemenitsa veerdienst verbindt Italie met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door ANEK Superfast en Minoan Lines. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Venetië - Igoemenitsa, zullen we ook resultaten weergeven voor Venetie - Patras om u op het beste moment van Italie naar Griekenland te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Venetië naar Igoemenitsa met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Venetië. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Venetië naar Igoemenitsa vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Venetië naar Igoemenitsa, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Venetië naar Igoemenitsa, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Igoemenitsa

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Venetië naar Igoemenitsa. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Venetië naar Igoemenitsa is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Venetië - Igoemenitsa prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Venetië naar Igoemenitsa verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Venetië - Igoemenitsa ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Venetië naar Igoemenitsa route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Venetië naar Igoemenitsa reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Venetië - Igoemenitsa is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 02 Dec 2012
  Vakantie naar Griekenland
  • Ik heb een prima reis gehad..een punt van kritiek zijn de prijzen die berekend worden voor het ontbijt... Voor gewoon gezette filter koffie betaal je rustig 2,50, 1 gebakken ei 2 euro, jus d''orange uit een pak of fles 2,20 een beetje gebakken bacon 2,00 voor een ontbijt kompleet met alles er op en aan betaal je zomaar 20,00 euro of meer. Beter zou zijn een buffetje neer te zetten voor een vaste prijs denk ik. Dit is natuurlijk mijn mening zal technisch moeilijk uitvoerbaar zijn.

   Beoordeling door Duur ontbijt

 • 16 Aug 2012
  zon
  • Heerlijk ontspannen reis, ook als dekpassagiers. Consumpties aan boord prijstechnisch iets overdone,...

   Beoordeling door maurits willem van der heijde

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen