Ferry Villa San Giovanni - Messina

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 36-overtochten dagelijks
  20 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Villa San Giovanni - Messina veerdienst verbindt Italie met Sicilie en wordt momenteel aangeboden door Caronte & Tourist. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Villa San Giovanni - Messina, zullen we ook resultaten weergeven voor 9 alternatieve ferry routes om u op het beste moment van Italie naar Sicilie te krijgen voor de beste prijs:

 • Civitavecchia - Palermo
 • Civitavecchia - Termini Imerese
 • Genua - Palermo
 • Livorno - Palermo
 • Napels - Catania
 • Napels - Palermo
 • Napels - Termini Imerese
 • Salerno - Catania
 • Salerno - Messina

Boek een ferry van Villa San Giovanni naar Messina met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Villa San Giovanni. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Villa San Giovanni naar Messina vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Villa San Giovanni naar Messina, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Villa San Giovanni naar Messina, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Messina

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Villa San Giovanni naar Messina. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Villa San Giovanni naar Messina is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Villa San Giovanni - Messina prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Villa San Giovanni naar Messina verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Villa San Giovanni - Messina ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Villa San Giovanni naar Messina route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Villa San Giovanni naar Messina reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Villa San Giovanni - Messina is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 29 Sep 2019
  check in procedure
  • snel en duidelijk

   Beoordeling door Anon

 • 09 Jul 2016
  Bedrog
  • Pas op voor mensen die je zogenaamd willen helpen bij het inchecken. Dit zijn malafide personen die je geld aftroggelen.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen