Ferry Vlore - Brindisi

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  4 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Vlore - Brindisi veerdienst verbindt Albanie met Italie en wordt momenteel aangeboden door Red Star Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Vlore - Brindisi, zullen we ook resultaten weergeven voor Durres - Ancona, Durres - Bari en Saranda - Brindisi om u op het beste moment van Albanie naar Italie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Vlore naar Brindisi met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Vlore. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Vlore naar Brindisi vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Vlore naar Brindisi, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Vlore naar Brindisi, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Brindisi

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Vlore naar Brindisi. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Vlore naar Brindisi is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Vlore - Brindisi prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Vlore naar Brindisi verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Vlore - Brindisi ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Vlore naar Brindisi route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Vlore naar Brindisi reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Vlore - Brindisi is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 31 Aug 2012
  Lange reis
  • Afgelopen augustus hebben wij een overtocht gemaakt van Vlore naar Brindisi met Red Star Ferries. Deze overtocht zou 4.5 uur duren (van 12:00 tot 16:30). Op de tickets stond vermeld dat wij 3 uur van tevoren in de haven aanwezig moesten zijn en aldus waren wij om 9:00 present. We mochten als eersten aan boord (met auto). Omdat de overtocht overdag was hadden wij dekplaatsen gereserveerd. Het feit dat wij als eerste aan boord konden bracht enerzijds het geluk met zich mee dat wij op ons gemak aan een tafel konden gaan zitten, anderzijds moet je wel langer wachten. En dat hebben we geweten! De ferry vertrok niet op de afgesproken tijd, integendeel, om 15:30 reden er nog steeds auto's aan boord. Uiteindelijk is de boot met ruim 4 uur vertraging vertrokken, zonder mededelingen of excuses van het personeel of de maatschappij. Als de tijd die gewacht moest worden voor de douane in Italie ook meegerekend wordt heeft deze overtoch ons ruim 14 uur gekost; we waren pas na 11 uur voorbij de douane. Al met al geen comfortabele reis maar voor de lage prijs (127 euro voor 2 personen en een auto) moet je ook niet teveel verwachten.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen