Ferry Volos - Skiathos

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • ANES Ferries beheert ferry overtochten op de route Volos - Skiathos
  6 overtochten per week
  2 uur 45 min
  Geef prijs aan
 • 7 overtochten per week
  2 uur 25 min
  Geef prijs aan

De Volos - Skiathos veerdienst verbindt Griekenland met Sporaden eilanden en wordt momenteel aangeboden door ANES Ferries en Hellenic Seaways.

Boek een ferry van Volos naar Skiathos met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Volos. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Volos naar Skiathos vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Volos naar Skiathos, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Volos naar Skiathos, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Skiathos

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Volos naar Skiathos. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Volos naar Skiathos is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Volos - Skiathos prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Volos naar Skiathos verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Volos - Skiathos ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Volos naar Skiathos route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Volos naar Skiathos reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Volos - Skiathos is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 11 Jun 2019
  Prettig en goede service
  • Personeel heeft ons goed geïnformeerd over mogelijkheden en wijzigen van tickets ging erg makkelijk. Instructies bij het binnenrijden verliep goed.

   Beoordeling door CORNELIS RUDOLFUS ANTONIUS GROENEWOUD

 • 23 Sep 2016
  Ferry heen en terug Volos-Skiathos (Griekenland)
  • Op zich goede en efficiënte verbinding. Ondanks dat wij een half jaar tevoren geboekt hadden kregen wij daags tevoren van het reisbureau te horen dat onze overtocht naar Skiathos in plaats van tegen de middag verplaatst was naar het eind van de middag. Retour verliep alles volgens afspraak.

   Beoordeling door Arnoldus

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen