Ferry Zeebrugge - Hull

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 6 overtochten per week
  14 uur 30 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Zeebrugge - Hull veerdienst verbindt Belgie met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door P&O Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Zeebrugge - Hull, zullen we ook resultaten weergeven voor IJmuiden - Newcastle en Rotterdam Europoort - Hull om u op het beste moment van Belgie naar Groot-Brittanie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Zeebrugge naar Hull met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Zeebrugge. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Zeebrugge naar Hull vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Zeebrugge naar Hull, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Zeebrugge naar Hull, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Hull

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Zeebrugge naar Hull. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Zeebrugge naar Hull is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Zeebrugge - Hull prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Zeebrugge naar Hull verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Zeebrugge - Hull ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Zeebrugge naar Hull route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Zeebrugge naar Hull reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Zeebrugge - Hull is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 03 Mar 2020
  winter trip to Hull
  • Always enjoyable to do some slow traveling. Unfortunately the frequency of the ferry between Zeebrugge and Hull was reduced to 1 ferry every other day, such that we had to return via Rotterdam. On the other hand, it was a nice opportunity to explore the other ferry...

   Beoordeling door Anon

 • 30 Oct 2019
  onbezorged reis
  • gaf een goed gevoel omdat je wist dat alles was uitgezocht voor u.

   Beoordeling door Anon

 • 28 May 2019
  Extra kosten internet
  • Wij kregen een rekening van € 50 van onze provider omdat voor internetten via 5G op het schip een ander en duur tarief wordt gerekend en het niet onder de roaming- regeling van Europa valt. Het was prettig geweest indien wij daarvoor gewaarschuwd waren. W.J.de Graaf

   Beoordeling door WILLEM JACOBUS DE GRAAF

 • 12 Feb 2019
  goede reis gehad
  • alleen de zangers niet zo geweldig de rest was super het eten in het a la carte was geweldig

   Beoordeling door JACKY GEURTS

 • 23 Jul 2018
  Prima
  • Brasserie kan wel Beter

   Beoordeling door Frans en Mariet

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen