Ferry Zeebrugge - Hull

kaart

Ophalen prijsopgave

 • 6 overtochten per week
  13 uur 30 min

Alternatieve Routes

De Zeebrugge - Hull veerdienst verbindt Belgie met Groot-Brittanie en wordt momenteel aangeboden door P&O Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Zeebrugge - Hull, zullen we ook resultaten weergeven voor IJmuiden - Newcastle en Rotterdam Europoort - Hull om u op het beste moment van Belgie naar Groot-Brittanie te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Zeebrugge naar Hull met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Zeebrugge. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Zeebrugge naar Hull vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Zeebrugge naar Hull, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Zeebrugge naar Hull, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Hull

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Zeebrugge naar Hull. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Zeebrugge naar Hull is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Zeebrugge naar Hull verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Zeebrugge - Hull ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Zeebrugge naar Hull route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Zeebrugge naar Hull reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Zeebrugge - Hull is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 28 May 2019
  Extra kosten internet
  • Wij kregen een rekening van € 50 van onze provider omdat voor internetten via 5G op het schip een ander en duur tarief wordt gerekend en het niet onder de roaming- regeling van Europa valt. Het was prettig geweest indien wij daarvoor gewaarschuwd waren. W.J.de Graaf

   Beoordeling door WILLEM JACOBUS DE GRAAF

 • 12 Feb 2019
  goede reis gehad
  • alleen de zangers niet zo geweldig de rest was super het eten in het a la carte was geweldig

   Beoordeling door JACKY GEURTS

 • 23 Jul 2018
  Prima
  • Brasserie kan wel Beter

   Beoordeling door Frans en Mariet

 • 16 Jul 2018
  Prima overtocht Zeebrugge Hull
  • Alles liep van een leien dakje. Aan boord gegeten en ook dat was van onverwachte kwaliteit. Een flesje Pino Grigio maakte de overtocht op mijn verjaardag compleet. De hut was voor de overtocht uitstekend, alhoewel een stapelbed niet mijn ding is. Ook het ontbijt de volgende ochtend was weer prima. Kortom, voldoende positief om de vraag naar een recensie te honoreren.

   Beoordeling door GERRIT ESMEIJER

 • 08 Jul 2018
  Prima service
  • We waren een dag eerder bij de ferry dan gepland. Om oeken kostte wel geld maar was in 5 minuten gebeurd. Dame aan de ingangwas kundig en bijzonder vriendelijk! Net zoals alle personeel aan boord.

   Beoordeling door HERMAN VD POL

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen