Ferry Fishguard

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Fishguard Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Fishguard ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Fishguard, in Wales, zijn beschikbaar vanaf Ierland. Je kunt een veerboot nemen naar Fishguard vanuit Rosslare.

Fishguard Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Fishguard worden geëxploiteerd door Stena Line. Wanneer u naar een veerboot naar Fishguard zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Fishguard veerboten met Stena Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Fishguard is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven Fishguard
 • Ferry haven Fishguard
 • Ferry haven Fishguard

Over Fishguard

Fishguard ligt in Pembrokeshire in South Wales. De ferry haven van Fishguard ligt ten westen van de Baai van Fishguard en westelijk van het stadscentrum van Fishguard. De ferry terminal in de haven van Fishguard wordt geëxploiteerd door de veerbootmaatschappij Stena Line. Stena Line verzorgt tot 4 afvaarten per dag naar de ferry haven van Rosslare.

De naam Fishguard is waarschijnlijk afgeleid van het Oud-Noorse woord "fiskigardr" wat erop wijst dat hier waarschijnlijk een Skandinavische handelpost is geweest.

Fishguard heeft veel mooie historische gebouwen en interessante musea. Net buiten Fishguard staat een standbeeld dat herinnert aan de ondertekening van het vredesverdrag na de laatste Franse invasie in 1797. Ook een bezoek waard is het Laboratorium voor Aquatische Ecologie. In de zomermaanden wordt er een muziekfestival georganiseerd in Fishguard dat grote bezoekersaantallen trekt.

Het omringende platteland van Fishguard biedt prachtig natuurschoon en is ideaal voor wandelvakanties.

Fishguard faciliteiten

De Stena Line ferry terminal in Fishguard heeft meerdere faciliteiten, waaronder een buffetbar voor snacks en drankjes, een Cuppacabana bar, frisdrankautomaten, verschoningsruimte voor baby's en invalidentoiletten. Aan boord van elke Stena Line ferry zijn winkels en restaurants en wordt er voor entertainment gezorgd. In de ferry haven van Fishguard is parkeergelegenheid voor zowel kort als lang parkeren (tegen betaling).

Fishguard routebeschrijving

Per Auto

Vanuit het Zuiden: volg de A40 vanuit Haverfordwest die via de A40 & A48 verbonden is met de M4 nabij Swansea.

Vanuit het Noorden: volg de A487 vanuit Cardigan. Fishguard ligt bij het knooppunt van de A40 & de A487.

Volg de borden Ferry Port. De haven ligt ong. 1.5 km ten noordwesten van het stadscentrum van Fishguard.

Per Trein/Bus:

De dienstregeling van de bus sluit aan op het vertrek van de dagafvaarten en vervoert passagiers van/naar de stad Fishguard (ong. 1.5 km).

Het perron van het treinstation ligt naast de ferry terminal voor voetpassagiers.

Fishguard Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU, United Kingdom

Recensies

 • 15 Jul 2018
  Prima overtocht
  • Reserveren mbv m'n telefoon. Het werkt!!!

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen