Eurotunnel Folkestone - Calais

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 43-overtochten dagelijks
  35 min
  Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Folkestone - Calais veerdienst verbindt Groot-Brittanie met Frankrijk en wordt momenteel aangeboden door EuroTunnel. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Folkestone - Calais, zullen we ook resultaten weergeven voor Dover - Calais en Dover - Dunkerque om u op het beste moment van Groot-Brittanie naar Frankrijk te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Folkestone naar Calais met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Folkestone. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Folkestone naar Calais vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Folkestone naar Calais, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Folkestone naar Calais, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Calais

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Folkestone naar Calais. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Folkestone naar Calais is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Folkestone - Calais prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Folkestone naar Calais verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Folkestone - Calais ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Folkestone naar Calais route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Folkestone naar Calais reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Folkestone - Calais is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 12 Feb 2020
  Vlotte overtocht
  • Goed georganiseerde vlotte overtocht .

   Beoordeling door PEDRO JAKAB

 • 18 Jul 2018
  Well arranged
  • Booked my ticket well in advance. Automated check-in upon arrival read my license plate, found my details and I was then able to board one train early. Quick and efficient.

   Beoordeling door Anon

 • 14 Jul 2018
  Bezoek dochter uk
  • Beoordeling door ISAAC VAN DER JAGT

 • 03 Aug 2016
  Files bij Dover
  • Ik heb geen gebruik gemaakt van mijn Ferry vanwege de lange files. Ik heb op het laatste moment de tunnel geboekt wat achteraf de juiste keuze was. Ik begrijp nog steeds niet waarom de tunnel minder file had van de Ferry.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen