FRS Caribbean

FRS Caribbean
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele FRS Caribbean schepen. FRS Caribbean verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Bahamas,Verenigde Staten,. Een FRS Caribbean ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de FRS Caribbean te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek FRS Caribbean ferry overtochten naar Bimini.

Welke route u ook kiest met FRS Caribbean reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Inchecken bij de terminal begint 2:15 uur voor vertrek, en eindigt 30 minuten voor vertrek. Wij adviseren u tenminste 1 uur toe te staan ​​bij de overheidsinstanties bij aankomst / terugkeer.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

FRS Caribbean Routes

    • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
    • Boek met vertrouwen met
    • Uw reis zal plezierig verlopen met FRS Caribbean

    Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

    Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen