Fujian Cross Strait Ferry

Fujian Cross Strait Ferry
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt gebruik maken van AFerry om de Fujian Cross Strait Ferry boeken naar Pingtan en Taichung. Zie hieronder voor de nieuwste Fujian Cross Strait Ferry prijzen en vaartijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Fujian Cross Strait Ferry tijdschema met aankomst-en vertrektijden

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 90 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Fujian Cross Strait Ferry Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Fujian Cross Strait Ferry

  Aan boord bij Fujian Cross Strait Ferry

  Fujian Cross Strait Ferry's schip genaamd Haixia , kan 760 passagiers en 260 auto's vervoeren. Het schip voorziet passagiers van entertainment en ontspanningsfaciliteiten. Het passagier dek heeft een cafe, een cadeauwinkel, een speelplaats voor kinderen en lounges.


  Of u de Fujian Cross Strait Ferry Pingtan-Taichung ferry route, of de Taichung-Pingtan ferry route gebruikt, u bent verzekerd van een ontspannen en plezierige reis.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen