Fukuoka Ferry haven

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Fukuoka ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Fukuoka, in Japan, zijn beschikbaar vanaf South Korea. Je kunt een veerboot nemen naar Fukuoka vanuit Busan.

Fukuoka Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Fukuoka worden geëxploiteerd door Camellia Line en JR Kyushu Beetle Ferry. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Fukuoka opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Fukuoka zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Fukuoka veerboten met Camellia Line en JR Kyushu Beetle Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Fukuoka is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Fukuoka Ferry haven
 • Fukuoka Ferry haven
 • Fukuoka Ferry haven

Over Fukuoka

Fukuoka Ferry Port ligt in het zuiden van Japan en wordt gezegd dat het land de oudste stad is, te wijten aan de nabijheid van Zuid-Korea en China.

Fukuoka heeft hete zomers en milde winters, dit trekt toeristen uit heel Japan en verder daarbuiten aan. Er is genoeg te zien zoals de Fukuoka Castle en de marine park Uminonakamichi op de baai. Als u het gevoel heeft te experimenteren met de locale keuken zijn er tal van marktkramen doe unieke ingrediënten verkopen, of u kunt naar een van de vele restaurants in de stad.

Fukuoka faciliteiten

De faciliteiten van Fukuoka haven zijn geavanceerd, en als u het nodig vindt, is accommodatie direct beschikbaar. Er zijn ook veel restaurants en winkels rond de baai.

Fukuoka routebeschrijving

Fukuoka wordt bediend door Fukuoka Airport, twee high speed rail-lijnen en andere treinen bij Hakata Station. Als u met vervoer komt, de haven is goed aangegeven.

Fukuoka Kaart

Bekijk map

Havenadres

JR Kyushu Beetle Ferry

Hakata Port International Terminal 14-1, Okihamamachi, Hakata-Ku, Fukuoka, Japan

Camellia Line

Hakata port international terminal, 14-1 Okihama-machi, Hakata-ku, Fukuoka, Japan

Kobee

Hakata port international terminal, 812-0031 Fukuoka-ken, Fukuoka-shi, Hakata-ku, Okihama-machi 14-1, Japan

Recensies

 • 14 May 2018
  Perfect!
  • Beetle ferry is an adventurous way to travel from South Korea to Japan. You have to have sea legs as this ferry is fast but jumpy!

   Beoordeling door Anon

 • 06 May 2018
  Nice to enter Japan by beetle boat
  • Very nice and pleasant journey

   Beoordeling door Anon

 • 23 Oct 2016
  makkelijke verbinding tussen Zuid Korea en Japan
  • Perfecte optie om te reizen tussen de 2 landen. Alles goed geregeld en goede overtocht.

   Beoordeling door S. Smidt

 • 25 Jun 2016
  Vlotte, rustige en voordelige reis van Zuid Korea naar Japan.
  • Aan te raden maatschappij, voordelige prijs.

   Beoordeling door H. Norder

 • 26 May 2016
  Ferry van Busan naar Fukuoko
  • Er waren heel weinig passagiers. Dat maakt de noodzaak om te reserveren nihil.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen