Ferry Fukuoka - Busan

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 7 overtochten per week
  5 uur 30 min
  Geef prijs aan

De Fukuoka - Busan veerdienst verbindt Japan met South Korea en wordt momenteel aangeboden door Camellia Line en JR Kyushu Beetle Ferry.

Boek een ferry van Fukuoka naar Busan met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Fukuoka. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Fukuoka naar Busan vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Fukuoka naar Busan , laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Fukuoka naar Busan , zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Busan

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Fukuoka naar Busan . U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Fukuoka naar Busan is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Fukuoka naar Busan verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Fukuoka - Busan ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Fukuoka naar Busan route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Fukuoka naar Busan reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Fukuoka - Busan is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Waarom AFerry gebruiken?

Beoordeld "Goed" op Trustpilot door geverifieerde klanten.

Wij bestrijken bijna 4.000 veerdiensten wereldwijd

Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten

We behandelen 1,5 miljoen ferry overtochten per jaar

Recensies

 • 24 Oct 2014
  Hakata - Busan ferry
  • Zeer tevreden over de snelle afhandeling van de boeking. Voucher kwam snel binnen. De bootreis is prima verlopen. Je moet wel met je koffer een eindje lopen voordat je boot in kan. Personeel behulpzaam om je koffer in een bagageplaats te zetten. Bij aankomst in Busan moet je door de douane, vraagt wat tijd. Daarna uitzoeken hoe je bij het treinstation of busstation kan komen om verder te reizen. De mensen bij de toeristen informatiebalie spreken niet goed Engels, en onze uitspraak van Koreaanse steden is ook niet zo goed. Uiteindelijk begrepen we dat er een shuttlebus reed, maar die was vertrokken. Om bij het busstation te komen een dure taxi rit moeten regelen, omdat het busstation buiten Busan ligt. Bij de terugweg naar Fukuoka was het probleem dat in de avond er bijna geen taxi's te bekennen zijn, dus lang wachten of proberen een bus te vinden. De aansluiting Ferry en stad is niet optimaal. Maar de Ferry is een prima niet al dure overtocht!

   Beoordeling door Jack + Jeany

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen