Gandia Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Gandia ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Gandia, in Spanje, zijn beschikbaar vanaf Balearen. Je kunt een veerboot nemen naar Gandia vanuit Palma en San Antonio.

Gandia Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Gandia worden geëxploiteerd door Trasmediterranea. Wanneer u naar een veerboot naar Gandia zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Barcelona en Denia om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Gandia veerboten met Trasmediterranea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Gandia is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Gandia Boten
  • Gandia Boten
  • Gandia Boten

Over Gandia

Gandia ligt aan de oostkust van het Spaanse vasteland, dichter bij Denia dan Valencia. Met zijn lange gouden stranden is Gandia een van de meest verbluffende bestemmingen in Spanje. Van oudsher heeft het toerisme in Gandia een thuisbasis, de meerderheid komt uit Madrid, hoewel het de laatste jaren een steeds populairdere bestemming is geworden voor internationale toeristen.

Gandia faciliteiten

De veerhaven van Gandia biedt verbindingen van het vasteland van Spanje naar de Balearen.

Gandia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Trasmediterranea

Puerto de Gandía-Recinto portuario Zona Sur, C.P 46730 Gandía-Valencia​, C.P 46730 , Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen