Gili Trawangan Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gili Trawangan Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Gili Trawangan ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Indonesië zijn beschikbaar van Gili Trawangan tot Bali en Bali/Padang Bay.

Gili Trawangan Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Gili Trawangan worden geëxploiteerd door BlueWater Express. Wanneer u naar een veerboot naar Gili Trawangan zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Gili Trawangan veerboten met BlueWater Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Gili Trawangan is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Gili Trawangan Boten
  • Gili Trawangan Boten
  • Gili Trawangan Boten

Over Gili Trawangan

Gili Trawangan is de grootste van de 3 Gili-eilanden in het noordwesten van het eiland Lombok in Indonesië. De naam Trawagnan is afgeleid van het woord Terowongan wat tunnelbouw betekent tijdens de Japanse bezetting in WO II. Het eiland is een geweldige plek om uit te rusten op vredige en rustige zandstranden. Het omringende kristalheldere water is ideaal om te duiken. Verrassend vindt u ook de Ierse pub op de Gili Trawangan.

Gili Trawangan Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bali Ferry (Liva Group HK Limited)

Beach Jetty, Gili Trawangan, , Indonesia

BlueWater Express

Gili Trawangan, Gili Indah, Pemenang, Kabupaten Lombok Utara, Nusa Tenggara Bar. , 83352, Indonesia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen