Gili Trawangan Boten

kaart
  • Gili Trawangan
    Vergelijk tijden en prijzen voor Gili Trawangan

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Gili Trawangan
    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Boek nu veilig en vertrouwd uw Gili Trawangan ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Indonesië zijn beschikbaar van Gili Trawangan tot Bali en Bali/Padang Bay.

Gili Trawangan Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Gili Trawangan worden geëxploiteerd door BlueWater Express. Wanneer u naar een veerboot naar Gili Trawangan zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Gili Trawangan veerboten met BlueWater Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Gili Trawangan is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Gili Trawangan Routes

Over Gili Trawangan

Gili Trawangan is de grootste van de 3 Gili-eilanden in het noordwesten van het eiland Lombok in Indonesië. De naam Trawagnan is afgeleid van het woord Terowongan wat tunnelbouw betekent tijdens de Japanse bezetting in WO II. Het eiland is een geweldige plek om uit te rusten op vredige en rustige zandstranden. Het omringende kristalheldere water is ideaal om te duiken. Verrassend vindt u ook de Ierse pub op de Gili Trawangan.

Gili Trawangan Kaart

Bekijk map

Havenadres