Ginostra Boten

 • Vergelijk tijden en prijzen voor Ginostra

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ginostra ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Ginostra, in Eolische eilanden, zijn beschikbaar vanaf Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Ginostra vanuit Milazzo.

Ginostra Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ginostra worden geëxploiteerd door Liberty Lines. Wanneer u naar een veerboot naar Ginostra zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Ginostra veerboten met Liberty Lines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ginostra is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Rinella tot Ginostra / Ginostra tot Rinella
  7 overtochten per week
  1 uur 55 min
  Verder
 • Lipari tot Ginostra / Ginostra tot Lipari
  2-overtochten dagelijks
  55 min
  Verder
 • Milazzo tot Ginostra / Ginostra tot Milazzo
  3-overtochten dagelijks
  1 uur 25 min
  Verder
 • vulkaan tot Ginostra / Ginostra tot vulkaan
  2-overtochten dagelijks
  1 uur 40 min
  Verder
 • Stromboli tot Ginostra / Ginostra tot Stromboli
  1-overtochten dagelijks
  10 min
  Verder
 • Panarea tot Ginostra / Ginostra tot Panarea
  2-overtochten dagelijks
  25 min
  Verder
 • Salina Santa Marina tot Ginostra / Ginostra tot Salina Santa Marina
  2-overtochten dagelijks
  1 uur
  Verder

Over Ginostra

Ginostra is een klein dorp op het Italiaanse eiland Stromboli op de Eolische eilanden. Veerboten van Ginostra gaan naar de andere Eolische eilanden Lipari, Panarea, Salina en Milazzo. Ginostra ligt in een natuurlijk amfitheater in het zuidwesten van Stromboli. Het gebied is uniek omdat er geen auto's of wegen zijn, waardoor het dorp vredig en rustig is. Tot 2004 had het dorp geen elektriciteit noch stromend water. Ginostra is een populaire bestemming voor wandelaars die de vulkaan bezoeken en voor mensen die geïnteresseerd zijn in boot- en visreizen. De rust van Ginostra maakt het een perfecte plek voor een ontspannen vakantie, weg van de drukte van vele populaire bestemmingen.

Ginostra faciliteiten

Ginostra is een klein, compact dorp rond de haven, dus u vindt alle voorzieningen in de buurt van de haven. In de directe omgeving zijn winkels, restaurants, hotels en de kerk, die een van de belangrijkste toeristische attracties is.

Ginostra routebeschrijving

Aangezien er geen wegen zijn die Ginostra verbinden met de noordoostelijke kant van Stromboli, is de beste manier om het dorp te bereiken per boot. U kunt veerboten nemen vanaf andere Eolische eilanden met Ustica Line, of als u al op Stromboli Island bent, vindt u lokale boottochten naar Ginostra.

Ginostra Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen