Ginostra Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ginostra ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Ginostra, in Eolische eilanden, zijn beschikbaar vanaf Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Ginostra vanuit Milazzo.

Ginostra Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ginostra worden geëxploiteerd door Liberty Lines. Wanneer u naar een veerboot naar Ginostra zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Ginostra veerboten met Liberty Lines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ginostra is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ginostra Boten
  • Ginostra Boten
  • Ginostra Boten

Over Ginostra

Ginostra is een klein dorp op het Italiaanse eiland Stromboli op de Eolische eilanden. Veerboten van Ginostra gaan naar de andere Eolische eilanden Lipari, Panarea, Salina en Milazzo. Ginostra ligt in een natuurlijk amfitheater in het zuidwesten van Stromboli. Het gebied is uniek omdat er geen auto's of wegen zijn, waardoor het dorp vredig en rustig is. Tot 2004 had het dorp geen elektriciteit noch stromend water. Ginostra is een populaire bestemming voor wandelaars die de vulkaan bezoeken en voor mensen die geïnteresseerd zijn in boot- en visreizen. De rust van Ginostra maakt het een perfecte plek voor een ontspannen vakantie, weg van de drukte van vele populaire bestemmingen.

Ginostra faciliteiten

Ginostra is een klein, compact dorp rond de haven, dus u vindt alle voorzieningen in de buurt van de haven. In de directe omgeving zijn winkels, restaurants, hotels en de kerk, die een van de belangrijkste toeristische attracties is.

Ginostra routebeschrijving

Aangezien er geen wegen zijn die Ginostra verbinden met de noordoostelijke kant van Stromboli, is de beste manier om het dorp te bereiken per boot. U kunt veerboten nemen vanaf andere Eolische eilanden met Ustica Line, of als u al op Stromboli Island bent, vindt u lokale boottochten naar Ginostra.

Ginostra Kaart

Bekijk map

Havenadres

Liberty Lines

, 98050 Ginostra, Province of Messina, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen