Ferry Glossa

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Glossa Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Glossa ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Glossa, in Sporaden eilanden, zijn beschikbaar vanaf Griekenland. Je kunt een veerboot nemen naar Glossa vanuit Volos.

Glossa Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Glossa worden geëxploiteerd door ANES Ferries en Hellenic Seaways. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Glossa opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Glossa zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Glossa veerboten met ANES Ferries en Hellenic Seaways staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Glossa is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Glossa
  • Ferry haven Glossa
  • Ferry haven Glossa

Over Glossa

Glossa is een dorp op het Griekse eiland Skopelos. Het eiland, gelegen in de Egeïsche Zee, staat bekend als een rustig dorp met een idyllisch landschap.

Glossa Kaart

Bekijk map

Havenadres

ANES Ferries

Skopelos/Glossa Ferry Terminal, Loutraki Port, Loutraki Town, Sporades, Greece

Hellenic Seaways

Loutraki Port, Loutraki Town, Skopelos, Sporades, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen