GoInSardinia

kaart

Ophalen prijsopgave

GoInSardinia is niet meer beschikbaar om te boeken op onze site. Maak gebruik van onze zoek optie om alternatieve routes naar Sardinië te vinden

De veerbootmaatschappij GoInSardinia, is een toonaangevende Veerbootmaatschappij in de Tyrreense Zee. Zij vervoert zowel passagiers als vracht tussen Italië en Sardinië op de routes Civitavecchia-Olbia-Civitavecchia, Livorno-Olbia-Livorno.

GoInSardinia maakt het voor u mogelijk om te reizen tussen Italië en Sardinië in een comfortabele en eenvoudige manier. Het bedrijf, gevestigd in Santa Teresa di Gallura belooft een low cost service met meer betaalbare prijzen in vergelijking met andere veerbootmaatschappijen. De aangeboden aansluitingen zijn de volgende: van Livorno naar Olbia vijf keer per week, van Civitavecchia haven naar het noorden van Sardinië tweemaal in de weekenden (vrijdag en zaterdag nacht vertrektijden). Boek de route Civitavecchia-Olbia-Civitavecchia en Livorno-Olbia-Livorno online met GoInSardinia op AFerry

GoInSardinia Vloot

De veerdienst wordt uitgevoerd tot 30 september.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle andere passagiers dienen zich uiterlijk 90 minuten voor vertrek bij de incheckbalie te melden.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

GoInSardinia Routes

  Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met GoInSardinia

  Aan boord bij GoInSardinia

  GoInSardinia Ferries biedt passagiers gedurende de zomer een breed scala aan diensten en een panoramisch uitzicht op de Tyrrheense Zee.

  Ongeacht welk veerbootmaatschappij of route u ook kiest, AFerry biedt altijd de goedkoopste en veilige ferry tickets aan.

  Video

  GoInSardinia YouTube Video

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen