Golden Star Ferries

Golden Star Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om Golden Star Ferries tussen het Cycladen-eilanden en het vasteland van Griekenland te boeken. Golden Star Ferries exploiteert een conventionele veerboot met een hoge capaciteit en vele faciliteiten. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Zante Veerboten en de laatste aanbiedingen.

Vindt Golden Star Ferries naar Andros, Mykonos, Rafina en Tinos met AFerry. Zie hieronder voor Golden Star Veerboten routes en de meest recente prijzen en vaartijden. Klik op een veerdienst voor een gedetailleerde Golden Star Veerboten dienstregeling.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers 60 minuten voor vertrek.

routes:
20
Kortste oversteek:
Mikonos - Tinos
35 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Golden Star Ferries Routes

 • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
 • Boek met vertrouwen met
 • Uw reis zal plezierig verlopen met Golden Star Ferries

Aan boord met Golden Star Ferries

De Superferry II heeft een passagierscapaciteit van 1630 en kan 250 auto's houden. Aan boord bent u volledig voorzien van airconditioning, WiFi is te vinden overal op het schip en satelliettelevisie in alle ruimtes. Er is een open dek bar voor rokers, maar ook tal van rookvrije ruimten op het schip. Om de tijd door te komen aan boord zijn er belastingvrije winkels, een coffeeshop, een home cinema kamer en massage-relax stoelen passeren. Het schip is rolstoelvriendelijk.


Ongeacht welk veerbootmaatschappij of route u ook kiest, AFerry biedt altijd de goedkoopste en veilige ferry tickets aan.

Recensies

 • 12 Jun 2019
  Prima en leuke overtocht
  • Het inchecken was onduidelijk, waar en hoe. Het was nogal chaotisch. Maar eenmaal aan boord was het perfect!

   Beoordeling door ANNE-MARIE VAN DONGEN

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen