Ferry Golfo Aranci

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Golfo Aranci Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Golfo Aranci ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Golfo Aranci, in Sardinie, zijn beschikbaar vanaf Frankrijk en Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Golfo Aranci vanuit Livorno, Nice, Piombino en Porto Vecchio.

Golfo Aranci Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Golfo Aranci worden geëxploiteerd door Corsica-Sardinia Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Golfo Aranci zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Olbia om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Golfo Aranci veerboten met Corsica-Sardinia Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Golfo Aranci is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Golfo Aranci
 • Ferry haven Golfo Aranci
 • Ferry haven Golfo Aranci

Over Golfo Aranci

Golfo Aranci is een gemeente in de Italiaanse provincie Olbia-Tempio (regio Sardinië). Golfo Aranci is een schilderachtig resort aan de kust. Het bestaat uit een kleine kern van oude vissershuizen. Hieromheen is een aantal grote toeristische complexen gebouwd die Golfo Aranci tot een geliefde vakantiebestemming hebben gemaakt.

Jaarlijks passeren meer dan 1 miljoen passagiers de ferry haven van Golfo Aranci. De haven van Golfo Aranci bestaat uit een commerciële, passagiers- en vissershaven.

Golfo Aranci faciliteiten

De ferry haven van Golfo Aranci biedt passagiers diverse faciliteiten en voorzieningen.

Golfo Aranci routebeschrijving

Per Auto

Vanuit het zuiden van Sardinië neemt u de SS131 naar het noordoosten richting Olbia. Vanuit Olbia bereikt u Golfo Aranci via de SP82. Golfo Aranci ligt op ong. 20 km van Olbia.

Boek nu online uw Golfo Aranci ferry tickets op AFerry NL.

Golfo Aranci Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Nuova Stazione Marittima, 07020, Sardinia

Recensies

 • 27 Aug 2019
  calvia
  • het wat heel goed gegaan naar binnen rijden tot naar buiten rijden en snel de stoelen waren comfort volgen jaar weer met Corsica Sardinië, weer varen rond 31 augustus en 14 september.

   Beoordeling door AUGUSTO CALVIA

 • 16 Aug 2019
  Bijgeboekt maaltijden
  • Het bijgeboekt ontbijt en avondeten zijn prima. Wel is het onduidelijk hoe laat het geserveerd wordt. Controleer dit wanneer je aan boord bent. Het personeel bij de catering spreekt niet of heel beperkt Engels. Dat is wat lastig.

   Beoordeling door ARNO VAN WEELDEN

 • 06 Jul 2019
  Reizen met hond
  • It was a good trip. We traveled with a dog and it was very handy that we could rent a cabin. We are very satisfied!

   Beoordeling door Anon

 • 25 Jul 2018
  Slapen
  • Slapen op de stoelen is een aanfluiting. Boven mijn hoofd bleef de hele nacht fel licht aan Mensen gingen in de gangpaden en tussen de stoelen en ook elders liggen. Vond ik zeer onveilig Iin verband met brand of evacuatie. Veel gesnurk ! ! Ik heb in ieder geval geen oog dichtgedaan. Catering erg aardig. Op een bepaald moment in de avond geen drankje meer te krijgen.

   Beoordeling door Anon

 • 25 Jun 2018
  comfortabel reizen
  • prima met Corsica Ferry's

   Beoordeling door JOHANNES PETRUS MARIA HALFSCHEPEL

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen