Ferry Grenaa

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Grenaa

Boek uw ferry overtocht tussen Grenaa in Denemarken en de ferry haven van Varberg in Zweden met de veerbootmaatschappij Stena Line op AFerry.

De haven van Grenaa is zowel een vissers- als ferry haven aan de oostkust van Jutland in Noord-Denemarken. Eveneens ligt hier één van de meest populaire jachthavens van het Kattegat. In de 500 jaar oude koopmansstad Grenaa zijn goede winkelmogelijkheden, veel activiteiten en talloze bezienswaardigheden. De prachtige zandstranden ten zuiden van Grenaa worden in de zomermaanden door veel toeristen bezocht. Het lange zandstrand is kindvriendelijk vanwege de zandzeebodem en het ondiepe water. Het strand is in het bezit van de Europese Blauwe Vlag. Windsurfers kunnen hier uitstekend surfen. Het gebied is ook een populaire bestemming voor amateurvissers en duikers.

  • Ferry haven Grenaa
  • Ferry haven Grenaa
  • Ferry haven Grenaa

Ferry haven Grenaa faciliteitenIn de ferry haven is een onbewaakt parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Ferry haven Grenaa routebeschrijvingPer Auto
Vanuit het Zuiden bereikt u Grenaa via Aarhus/snelweg 15. In Grenaa gaat u rechtsaf bij de eerste stoplichten die u tegenkomt en volgt deze weg tot aan de ferry Terminal. Vanuit het Westen bereikt u Grenaa via Randers/snelweg 16. In Grenaa volgt u de hoofdstraat tot u bij de ferry terminal uitkomt.

Per Trein
Vanaf het treinstation in het stadscentrum van Grenaa kunt u naar alle belangrijke steden in Europa reizen.

Grenaa Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Faergevej 1, DK-8500, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen