Ferry Grenaa

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferry haven Grenaa

Boek uw ferry overtocht tussen Grenaa in Denemarken en de ferry haven van Varberg in Zweden met de veerbootmaatschappij Stena Line op AFerry.

De haven van Grenaa is zowel een vissers- als ferry haven aan de oostkust van Jutland in Noord-Denemarken. Eveneens ligt hier één van de meest populaire jachthavens van het Kattegat. In de 500 jaar oude koopmansstad Grenaa zijn goede winkelmogelijkheden, veel activiteiten en talloze bezienswaardigheden. De prachtige zandstranden ten zuiden van Grenaa worden in de zomermaanden door veel toeristen bezocht. Het lange zandstrand is kindvriendelijk vanwege de zandzeebodem en het ondiepe water. Het strand is in het bezit van de Europese Blauwe Vlag. Windsurfers kunnen hier uitstekend surfen. Het gebied is ook een populaire bestemming voor amateurvissers en duikers.

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Grenaa
 • Ferry haven Grenaa
 • Ferry haven Grenaa

Ferry haven Grenaa faciliteitenIn de ferry haven is een onbewaakt parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Ferry haven Grenaa routebeschrijvingPer Auto
Vanuit het Zuiden bereikt u Grenaa via Aarhus/snelweg 15. In Grenaa gaat u rechtsaf bij de eerste stoplichten die u tegenkomt en volgt deze weg tot aan de ferry Terminal. Vanuit het Westen bereikt u Grenaa via Randers/snelweg 16. In Grenaa volgt u de hoofdstraat tot u bij de ferry terminal uitkomt.

Per Trein
Vanaf het treinstation in het stadscentrum van Grenaa kunt u naar alle belangrijke steden in Europa reizen.

Grenaa Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Faergevej 1, DK-8500, Denmark

Recensies

 • 25 Aug 2019
  Overtocht varberg grena
  • Afgelopen dinsdag de overtocht van varberg naar grena gedaan. De overtocht duurde iets langer dan 4 uur. Heerlijk kunnen ontspannen en lekker kunnen eten en drinken aan boord.het is alleen jammer dat hij niet in het weekend vaart en maar 2 x per dag afvaart. Verder prima overtocht.

   Beoordeling door GIJSBERTUS EVERTSE

 • 01 Aug 2018
  Prima overtocht.
  • Ouwe boot zo te zien maar alles is er en het is gewoon netjes en schoon. Personeel is vriendelijk en netjes.

   Beoordeling door Anon

 • 15 Jul 2018
  Overtocht Varberg - Grenaa
  • Prima tochtje en toch een maar..... Tijdens de overtocht is er een mogelijkheid om tv te kijken. En dat troffen we omdat er een WK wedstrijd stond gepland die wij graag wilde zien. Echter door de stand van de stoelen zijn er maar enkele die de wedstrijd kunnen volgen en de rest zit in een positie waarbij tv kijken een uitdaging wordt. De stoelen zijn niet te draaien en het model stoel leent zich daar ook niet echt voor. En dan jammer dat de mensen met prima plekken op zo'n moment helemaal niet daar zitten om tv te kijken. Verder leuk om de tocht bij daglicht te doen. Want liggen is er geen optie.

   Beoordeling door Piet

 • 10 Jul 2018
  Prima
  • Prima geregeld. Keurig op tijd vertrek en aankomst.

   Beoordeling door Anon

 • 06 Jul 2018
  Life muziek aan boord
  • We troffen het geweldig. Met stralende zon bij de bar op het achterdek en toevallig ook nog een paar gitaristen om ons te vermaken. De tijd vloog.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen