GLD Lines

Grimaldi Louis Dreyfus
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

GLD Lines

De Grimaldi Groep (Napels) is in het bezit van een van de grootste vloten met multifunctionele auto ferries in de wereld. De maatschappij is een waardevol partnerschap aangegaan met Louis Dreyfus Armateurs om samen een veerdienst tussen Italie en Frankrijk te exploiteren onder de naam GLD Lines.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Grimaldi Louis Dreyfus Routes

   Aan boord bij GLD Lines

   De autoferry op deze vaarroute, de Eurostar Valencia, staat garant voor snelheid en comfort. U kunt kiezen tussen verschillende soorten accommodatie zoals ruststoelen en verschillende type hutten. Alle hutten zijn voorzien van een WC, douche en airconditioning. De faciliteiten aan boord omvatten o.a. een zelfbedieningsrestaurant, barretjes, winkels en videospelletjes en gokautomaten.

   Ferry Routes GLD Lines

   GLD Lines onderhoudt tot 3 keer per week een veerdienst tussen de ferry havens van Toulon in Frankrijk en Civitavecchia in Italië (nabij Rome). De totale vaartijd van de ferry tussen Toulon en Civitavecchia is 14 uur.

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen