Ferry Guernsey

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek nu veilig en vertrouwd uw Guernsey ferry overtocht online op AFerry. U kunt Guernsey gebruiken om veerboten rond Kanaaleilanden te nemen en ook naar Engeland, Frankrijk en Groot-Brittanie. Binnenlandse services in Kanaaleilanden zijn beschikbaar van Guernsey tot Jersey en Sark terwijl veerboten weg van Kanaaleilanden varen naar Carteret, Dielette, Granville, Poole en St Malo.

Guernsey Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Guernsey worden geëxploiteerd door Condor Ferries, Isle of Sark Shipping en Manche Iles Express. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Guernsey opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Guernsey zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Guernsey veerboten met Condor Ferries, Isle of Sark Shipping en Manche Iles Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Guernsey is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Saint Helier - Saint Peter Port
(Condor Ferries)
€ 112
 • Geboekt: zaterdag 8 februari 2020
 • Reizen: zaterdag 11 juli 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Poole - Saint Peter Port
(Condor Ferries)
€ 213
 • Geboekt: maandag 10 februari 2020
 • Reizen: maandag 15 juni 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Saint Malo - Saint Peter Port
(Condor Ferries)
€ 151
 • Geboekt: maandag 17 februari 2020
 • Reizen: dinsdag 26 mei 2020 - dinsdag 9 juni 2020
 • 2 volwassene(n) (Voetpassagier)

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Guernsey
 • Ferry haven Guernsey
 • Ferry haven Guernsey

Over Guernsey

Het eiland Guernsey maakt deel uit van de Kanaaleilanden. De ferry haven van Guernsey of St Peter Port is een drukke haven met veerdiensten naar Jersey, Frankrijk en Engeland. De ferry haven van Guernsey, St Peter, is een beschutte ankerplaats in de diepe wateren van de Kanaaleilanden. De haven op Guernsey doet al meer dan 2000 jaar dienst als aanlegplaats voor schepen. De Romeinen hebben hier het eerst een haven gebouwd.

De Kanaaleilanden zijn officieel Brits, hoeveel zij in veel opzichten een eigen soevereiniteit hebben. De Kanaaleilanden liggen tussen Engeland en Frankrijk. Geografisch gezien liggen de eilanden dichterbij Frankrijk dan bij Engeland.

Guernsey, het op één na grootste eiland van de Kanaaleilanden en eens de populairste Britse vakantieplaats, heeft de vakantieganger veel te bieden met zijn rijke mix van inheemse, Britse en Franse cultuur en het prachtige landschap.

Guernsey heeft een aangenaam klimaat met milde winters en koele zonnige zomers. De heetste maanden zijn gewoonlijk Augustus en September met een gemiddelde temperatuur van 20°C.

Guernsey faciliteiten

De ferry haven van Guernsey biedt meerdere faciliteiten zoals een cafeteria, een winkel, toiletten voor mindervaliden en een babyverschoningsruimte. Gratis parkeerfaciliteiten vindt u bij North Beach ten noorden van de terminal. U kunt hier maximaal tussen de 3 en 10 uur parkeren.

Guernsey routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Guernsey ligt aan de oostkust van het eiland en is overal vandaan gemakkelijk te bereiken.

Per Bus

Guernsey heeft een goede busdienst, waarmee u rond kunt reizen over het eiland.

Guernsey Kaart

Bekijk map

Havenadres

Condor Ferries

White Rock, St Peter Port, GY1 2LL, Guernsey

Isle of Sark Shipping

White Rock, St. Peter Port, Guernsey, , GY1 2LN, United Kingdom

Manche Iles Express

White Rock, St Peter Port, GY1 2LL, Guernsey

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen