Hakodate Ferry haven

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Hakodate ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Hakodate tot Aomori en Oma.

Hakodate Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Hakodate worden geëxploiteerd door Tsugaru Kaikyo Ferry. Wanneer u naar een veerboot naar Hakodate zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Hakodate veerboten met Tsugaru Kaikyo Ferry staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Hakodate is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Hakodate Ferry haven
  • Hakodate Ferry haven
  • Hakodate Ferry haven

Over Hakodate

Hakodate is de belangrijkste haven in het zuiden van Hokkaido, een van de belangrijkste eilanden, dat Japan maakt. Veerboten van Hakodate verbinden het eiland van Hokkaido naar de havens van Oma en Aomori, op het eiland Honshu.

Spectaculaire scènes staan u te wachten op de top van Mt. Hakodate, vooral 's nachts wanneer de hele stad oplicht. U kunt naar de bergen rijden in de zomermaanden (eind april-november).

Als u wat van de lokale zeevruchten wilt proberen, de ochtend markt is de plek om te zijn. De baai is bezaaid met een reeks van hoge kwaliteit, lokaal gevangen vis.

Hakodate faciliteiten

In de haven van Hakodate is er een balie voor toeristische informatie te vinden, en toiletfaciliteiten die geschikt zijn voor mensen met een handicap.

Hakodate routebeschrijving

Met de trein

Hakodate Station is op de JR Hakodate Line, en ligt op 30 minuten afstand van de haven met de bus of 20 minuten met de taxi.

Met het vliegtuig

Een bus van Hakodate luchthaven duurt ongeveer 50 minuten, terwijl een taxi ongeveer 30 minuten duurt.

Hakodate Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tsugaru Kaikyo Ferry

Hakodate ferry terminal, 041-0821 Hokkaido, Hakodateshi, Minatocho 3-19-2, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen