Hanil Express Ferry

Hanil Express
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Hanil Express ferry naar Zuid-Korea te boeken. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Hanil Express veerboten en de laatste aanbiedingen.

U kunt AFerry gebruiken om Hanil Express Ferries te boeken naar Jeju, Chuja en Wando. Voor alle Hanil Express routes en voor de meest recente prijzen en vertrektijden zie hieronder. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Hanil Express tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Hanil Express Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Hanil Express

  Aan boord met Hanil Express Ferries

  Hanil Express vloot bestaat uit ruime en moderne veerboten die de kenmerken van de traditionele ferry's en cruiseschepen combineren, wat betekent dat ze een breed scala aan faciliteiten aanbieden.

  Hanil Express kondigde onlangs haar plan aan om een ​​nieuwe snelle veerboot te introduceren, genaamd Bluenarae, te koppelen van Cheju aan Wando, Zuid-Jeolla provincie. Met snelheden van 34 knopen, duurt het slechts 100 minuten om te pendelen tussen Wando en Jeju-poorten.


  Of u nu de Jeju, Chuju of Wando veerboot met Hanil Express wilt boeken, u bent zeker van een ontspannen en plezierige overtocht. Boek uw Hanil Express ferry eenvoudig en veilig met AFerry .

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen