Hanil Express Ferry

kaart

Ophalen prijsopgave

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Hanil Express ferry naar Zuid-Korea te boeken. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Hanil Express veerboten en de laatste aanbiedingen.

U kunt AFerry gebruiken om Hanil Express Ferries te boeken naar Jeju, Chuja en Wando. Voor alle Hanil Express routes en voor de meest recente prijzen en vertrektijden zie hieronder. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Hanil Express tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
8
Kortste oversteek:
Chuja - Jeju
1 uur 30 min
Meest populaire route:

Hanil Express Routes

Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Hanil Express

Aan boord met Hanil Express Ferries

Hanil Express vloot bestaat uit ruime en moderne veerboten die de kenmerken van de traditionele ferry's en cruiseschepen combineren, wat betekent dat ze een breed scala aan faciliteiten aanbieden.

Hanil Express kondigde onlangs haar plan aan om een ​​nieuwe snelle veerboot te introduceren, genaamd Bluenarae, te koppelen van Cheju aan Wando, Zuid-Jeolla provincie. Met snelheden van 34 knopen, duurt het slechts 100 minuten om te pendelen tussen Wando en Jeju-poorten.


Of u nu de Jeju, Chuju of Wando veerboot met Hanil Express wilt boeken, u bent zeker van een ontspannen en plezierige overtocht. Boek uw Hanil Express ferry eenvoudig en veilig met AFerry .

Video

Hanil Express YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen