Ferry Hanko

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Hanko

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Hanko. Met ingang van januari 2007 is de verbinding Rostock - Hanko komen te vervallen.

Hanko in het zonnige zuiden van Finland betekent zee, zand en geschiedenis. Hanko ligt in de Finse provincie Zuid-Finland en de regio Uusimaa. De stad is tweetalig. Fins is de meerderheidstaal en Zweeds de minderheidstaal. Deze schilderachtige stad in het Zuiden van Finland is bekend vanwege de adembenemende maritieme schoonheid, houten villa's en zeilwedstrijden. Hanko ligt op slechts 90 min. rijden van Helsinki. Tijdens de rit heeft u tijd genoeg om van de prachtige kust te genieten. Hanko werd in 1874 gesticht, maar werd lang daarvoor al gebruikt als haven. Door aanleg van een spoorlijn groeide Hanko uit tot een geliefde badplaats aan het begin van de vorige eeuw.

  • Ferry haven Hanko
  • Ferry haven Hanko
  • Ferry haven Hanko

Ferry haven Hanko routebeschrijvingPer Auto
Vanuit Helsinki: u neemt snelweg 51. Bij de stad Karis rijdt u snelweg 53 op en vervolgt u weg richting Hanko.

Komend vanuit Turku volgt u snelweg 1, richting Helsinki. Bij de stad Salo rijdt u snelweg 52 op, en bij de stad Tammisaari neemt u vervolgens snelweg 53 en rijdt richting Hanko.

Per Bus
Er rijdt geregeld een bus tussen Hanko en Helsinki.

Hanko Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen