Ferry Hanstholm

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Hanstholm

Hanstholm is een plaats en voormalige gemeente in Denemarken. Hanstholm valt sinds 2007 onder de nieuw gevormde gemeente Thisted. Het is de thuishaven voor een groot aantal vissersschepen. Hanstholm was, voordat de haven in 1967 werd geopend, slechts een klein stadje. Tegenwoordig is de vissershaven van Hanstholm één van de grootste van Denemarken. De haven werd uitgebreid in 1997 en sindsdien vertrekken er ferries vanuit Hanstholm naar de Faroe Eilanden en IJsland. Deze veerdienst wordt alleen in de zomer uitgevoerd. In de wintermaanden vertrekt de ferry naar Torshaven en Seysdisfjordur vanuit de ferry haven van Esbjerg.

Hanstholm is een bestemming met tal van mogelijkheden. Wanneer u ook komt of wat voor weer het ook is, er zijn altijd tal van interessante dingen die u kunt doen.

Wanneer de zon hoog aan de onbewolkte hemel staat, is een uitstapje naar de Noordzee aan te raden. Kilometers lange zandstranden om heerlijk te relaxen, een dutje doen in de duinen of een duik in zee behoren tot de mogelijkheden. Maar de Noordzee is ook buiten het seizoen een bezoek waard. Maak een lange strandwandeling om heerlijk uit te waaien en nieuwe energie op te doen.

  • Ferry haven Hanstholm
  • Ferry haven Hanstholm
  • Ferry haven Hanstholm

Ferry haven Hanstholm faciliteitenDe faciliteiten in de ferry haven van omvatten onder meer wachtruimtes voor de passagier, verkoopautomaten voor hete en koude dranken. In de nabijgelegen stad vindt u een groot aantal winkels en een wisselkantoor. De ferry terminal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Ferry haven Hanstholm routebeschrijvingPer Auto
Rij naar Hanstholm en volg eenmaal in de stad de borden richting de ferry haven.

Per Trein/Bus
IC treinen rijden van het Centraal Station in Kopenhagen naar Thisted. Vanuit Thisted kunt u de bus naar Hanstholm nemen.

Vraag nu online de prijs op voor uw Hanstholm ferry overtocht en boek uw ferry tickets op A Ferry NL!

Hanstholm Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen