Ferry Haugesund

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Haugesund

Let op: op dit moment worden er geen ferry overtochten aangeboden op AFerry vanuit de ferry haven van Haugesund.

De ferry haven van Haugesund ligt in Zuidwest-Noorwegen aan de Noordzee. Dankzij de strategische ligging van Haugesund aan de Karmsund groeide het uit tot een belangrijke havenstad. Haugesund wordt beschermd tegen ruw weer door het eiland Karmoy en de archipel Rovær.

In het zuidwesten van Noorwegen daar waar de wegen samenkomen en de fjorden in zee stromen, ligt de parel van het zuidwesten, Haugalandet. In het noorden wordt zij geflankeerd door de gletsjer Folgefonna en in het zuiden door de bergformatie Preikestolen. Daar vindt u een van de schilderachtigste en aangenaamste regio's van Europa. Deze regio wordt omgeven door een spectaculaire kustlijn, adembenemende fjorden, schilderachtige bergen, weelderige valleien, kronkelende rivieren, kalme meren, levendige steden en charmante plattelandsdorpjes.

  • Ferry haven Haugesund
  • Ferry haven Haugesund
  • Ferry haven Haugesund

Ferry haven Haugesund faciliteitenDe ferry haven van Haugesund ligt slechts op 500 meter van het stadscentrum op het eiland Risoy en is hiermee verbonden door een brug. In de ferry terminal vindt u meerdere faciliteiten zoals toiletten, drankautomaten, bagagekluisjes enz.

Tegenover de busterminal Flotmyr vlakbij het stadion zijn er mogelijkheden om lang te parkeren. Kort parkeren is mogelijk in Skåregaten en Sorhauggaten. Parkeermeters vindt u in het nabijgelegen stadscentrum.

Haugesund Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen